Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hétfőn múlt hogy 6 hete...

Hétfőn múlt hogy 6 hete szültem. Dokim csak 2 hét múlva tud fogadni,1 db varratom volt, se gátseb, se semmi, a varrat is 6 napja távozott, szerintetek együtt lehetünk már a párommal?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, mi 4 hét után voltunk együtt, 3 varratom volt
2009. szept. 30. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha már nincs varrat, begyógyult a vágás, nyugodtan! :)

Az elsőnek meg gratula! Mázlija volt hogy nem fertőződött vagy szakadt széjjel a seb!

2009. szept. 30. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én is így voltam pont a dokival,hogy szülés után csak jóval a 6 hét után tudott fogadni.De mi nem bírtuk ki addig,és szerintem a 6 hét után nyugodtan lehet.Igaz csak először elég óvatosan,de szerintem nem kell már várnotok.Ha semmi nem fáj,akkor mindent bele!:O)
2009. szept. 30. 12:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Túl estünk rajta...este elkaptuk egymást....3x... :) Egy picit fájdogált a hüvely első része, pedig nem is ott volt az 1 szem varrat. De felszabadultabb vagyok mert 4 hónapja nem voltunk együtt.
2009. okt. 1. 08:11
 5/5 A kérdező kommentje:
vagyis nem első hanem felső része :)
2009. okt. 1. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!