Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babydreames vagy Babylove-s...

Babydreames vagy Babylove-s tápszer? Tapasztalatok? Mennyi idősen kezdtétek el adni? 18 hetes babának kellene.

Figyelt kérdés
Mielőtt pellengérre állítana valaki rengeteg gyógyszertárit kipróbáltunk már, egyik sem kell a babának, ha nem kapna már mást is (csempészek bele neki 2-3 kanál tápszert is) akkor nem enne.
2010. máj. 31. 02:49
 1/4 anonim ***** válasza:
15 hónapos, tejet még nem kap, regeegel este megeszik lányom 210 mili tápszert, egy doboz egy hétig tart, így most már dm-es tápszert kap mivel az csak 1200 ft, míg a többi 2000 ft fölött van. Barátnők ajánlották, 2 hónapja kapja, addig hippet, milupáp mildubét kapott, én sem mertem megvenni , de finom megeszi lányom. Bár én még kísérleteznék a helyedben, doktornővel írass tápszert mert receptre sokkal olcsóbb mint ha boltban veszed! A te babádnak még napi 3x tápszert kéne ennie, probáld meg húzni az etetések idejét hogy ha jól megéhezne hátha megeszi, vagy tejpépet adj tápszer helyett, azok nagyon finomak, hátha elfogadja!
2010. máj. 31. 07:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm hogy írtál.

Humana, Hipp, Beba Milupa és még 3 másik, Ha-s sima.Mind próbáltuk már.Kap tejpépet a baba, de azt csak 2* kaphat egy nap.AZ "ebédet" már sikerült kiváltani, megeszik egy üveges bébiételt, kukoricadarát vagy amit épp kiötlök 1-2 kanál tápszerrel, csak így tudom becsempészni, ha nem igazán érzi.Csak én is úgy tudom, hogy még minimum 4 tejalapú étkezés kell neki ennyi idősen.Mivel már az orvos ís úgy írta a múltkor a Bebát, hogy többet már ő sem tud, ezért gondolkozom a Babylove vagy Babydreamben.

2010. máj. 31. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki hogy fele tejpép, fele tápszer, hátha át lehet vágni! :) Nem a cumisüveg a gond, hogy a kanalasat eszi, a tápszert pedig nem? Nekem mikor elkezdett fogzani akkor az istennek nem kellett a cumisüveg

Első válaszoló

2010. máj. 31. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Cumisüveg, kanál, panadolos fecskendő ugyanazt csinálja mindennel.Próbáltam már a "keveréses" dolgot is, de csak ideig óráig jó.Az utóbbi 1 hónapban kezdett rá erre a macerás evésre, ha annak lehet nevezni amit művel :).Már csináltam úgy is hogy minden evésre másfajta tápszert kapott, (lehet hogy nem szabad-de már nem tudtam mit kitalálni)de úgyis csak 3 napig volt hajlandó "enni".Önmagában a pépet megeszi, ááááááááá teljesen kiakaszt ezzel.Gondoltam arra is, hogy nemrég beteg volt, talán fáj a torka, de ugyanúgy szinte jéghidegen kéri az enni valót.

Vettem végül DM-s tápszert, az valahogy szimpatikusabbnak tűnt, meg látom ez meddig lesz nyerő :(.

Azért köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni:)))

Gondoltam a fogára is, de akkor enni kellene a tápszert, vagy inkább csak szinte azt nem???

2010. jún. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!