Babydreames vagy Babylove-s tápszer? Tapasztalatok? Mennyi idősen kezdtétek el adni? 18 hetes babának kellene.
Szia!
Köszönöm hogy írtál.
Humana, Hipp, Beba Milupa és még 3 másik, Ha-s sima.Mind próbáltuk már.Kap tejpépet a baba, de azt csak 2* kaphat egy nap.AZ "ebédet" már sikerült kiváltani, megeszik egy üveges bébiételt, kukoricadarát vagy amit épp kiötlök 1-2 kanál tápszerrel, csak így tudom becsempészni, ha nem igazán érzi.Csak én is úgy tudom, hogy még minimum 4 tejalapú étkezés kell neki ennyi idősen.Mivel már az orvos ís úgy írta a múltkor a Bebát, hogy többet már ő sem tud, ezért gondolkozom a Babylove vagy Babydreamben.
Próbáld ki hogy fele tejpép, fele tápszer, hátha át lehet vágni! :) Nem a cumisüveg a gond, hogy a kanalasat eszi, a tápszert pedig nem? Nekem mikor elkezdett fogzani akkor az istennek nem kellett a cumisüveg
Első válaszoló
Szia!
Cumisüveg, kanál, panadolos fecskendő ugyanazt csinálja mindennel.Próbáltam már a "keveréses" dolgot is, de csak ideig óráig jó.Az utóbbi 1 hónapban kezdett rá erre a macerás evésre, ha annak lehet nevezni amit művel :).Már csináltam úgy is hogy minden evésre másfajta tápszert kapott, (lehet hogy nem szabad-de már nem tudtam mit kitalálni)de úgyis csak 3 napig volt hajlandó "enni".Önmagában a pépet megeszi, ááááááááá teljesen kiakaszt ezzel.Gondoltam arra is, hogy nemrég beteg volt, talán fáj a torka, de ugyanúgy szinte jéghidegen kéri az enni valót.
Vettem végül DM-s tápszert, az valahogy szimpatikusabbnak tűnt, meg látom ez meddig lesz nyerő :(.
Azért köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni:)))
Gondoltam a fogára is, de akkor enni kellene a tápszert, vagy inkább csak szinte azt nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!