Milyen magas lesz a kisbabánk?
213 cm. :D
Mi ezt nem tudhatjuk. A férjem 175 cm az exe 155 körül, a fiuk 13 éves már 178 cm és még nőni fog egy kicsit. Szóval ezt nem lehet megmondani.
Genetika. Az sem mindegy, hogy fiú vagy lány.
Az én fiam 55 cm-rel született. 25 éves, kb. 192 cm magas. Nagyobbok lányom nemsokára 18 lesz, 169-170 cm körül megállt, a legkisebb meg 14 lesz pár hét múlva, ő már akkora mint én, magasabb a nővérénél. Apja 190, én 173 cm - tehát átlagnál magasabbak vagyunk mindketten. Az én apukám is 190 cm fölött volt, anyám meg alig több mint 165, én anyámnál magasabb lettem, lány(nő) létemre.
Na ezek alapján számolgass. ;-D
Ja: a lányok sorrendben 54, illetve 52 cm-rel születtek.
Én kerek 50 cm-rel, páromat nem tudom, de súlyra kisebb volt születésekor még nálam is. Ötven+pár centi lehetett.
Erre csak batyam peldajat tudom irni.
2850grammal es 48centivel szuletett.felnottkent 198cm magas lett es jo vallas,nagydarab ember.
A fiaim 51 centivel szulettek.az egyik atlagnal joval magasabb,a masik atlagnal alacsonyabb.a 3.52centivel szuletett most 19 hos es 92cm...mint egy ovis 😂😂
Szerintem nem sok köze van a születési mérethez.
Fiam 2700 g és 48 cm volt születésekor. Most 4 éves, 120 cm, és 22 kg...
Én 162 cm vagyok, férjem 173 cm, az ő szülei is tök átlag méretűek, apukám volt 200 cm. Tehát lehet, hogy őrá fog hasonlítani magasságra. De lehet, hogy nem. Majd nagyobb korában kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!