Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött magas hangot ad ki...

Sz.Jolán kérdése:

Újszülött magas hangot ad ki rendszertelenül?

Figyelt kérdés
Újszülött babám néha magas hangot ad ki, és nem feltétlenül akkor, ha mozog. Ez vajon mit jelenthet? Ugye nem kell félnem, hogy ez idősebb korára rendszeressé válhat?
2016. nov. 13. 04:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Hehe, de sok fura dolga van egy újszülöttnek:) Én attól voltam kiakadva, hogy mennyire féloldalasan tartotta egy ideig a fejét. A lába is féloldalasan állt sokáig. És képes volt olyan kis ufonautaszerű hangokat kiadni. Na és amikor 2 hetesen jelezni akarta nekem, hogy valami nem tetszik neki és ehhez az egész testét dobálta...Na nemsokára elvittük szakértőhöz, aki secperc alatt megnyugtatott, hogy nem rohama van a gyereknek, mert közben keresi a tekintetemet, csak ő így tudja még kifejezni a nemtetszését (még a mozdulatai nem voltak elég kifinomultak, ezért az egész testével tiltakozott). Nem láttam azelőtt újszülöttet, szóval szépen sorban mindenen kiakadtam. Amikor elkezdte behúzni a nyakát felülés közben, elrohantam a gyerekorvoshoz, nézze már meg, görcsben van a nyaka, közben meg az volt a normális, mert már meg tudta tartani. :D
2016. nov. 13. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!