Nem érzem jól magamat a kisfiam nélkül. Természetes ez?
Figyelt kérdés
Közel 17 hónapos a kisfiam és úgy alakult az életünk, hogy sohasem vigyázott rá senki-(rokonok nem kiváncsiak ránk), apára is talán 3x bíztam.
Jól érzem magam a fiammal és mindenhova magammal viszem. Orvoshoz a párommal együtt megyünk, ő kintmarad addig a kisfiammal.
Nem is szeretnék kikapcsolódni, eljárni szórakozni, mert amikor nélküle voltam , akkor is rá gondoltam minden pillanatban.
Szerintetek ez jó igy? Nem vagyok rátelepedve, napközben sokszor egyedül eljátszik, játszótéren is barátkozik és hagyom is hogy menjen.
Szóval vele szeretnék kikapcsolódni, együtt megélni a mindennapokat. Rosszul gondolom? Másképp csináljak valamit?
Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 30. 22:40
1/3 anonim válasza:
Az én kislányom 14hónapos de ugyan igy vagyok,mint te.Szerintem ha igényelnénk a magányt a szórakozáást megoldanánk és lelépnénk egy pár órára.Mondjuk én nélküle járok fodrászhoz és kozmetikushoz.Nekem van lehetőségem,hogy mások vigyázzanak rá de én nem akarom.Szórakoztam eleget és még szórakozhatok,most a babám a mindenem.Most tanul mindent,nem szeretnék lemaradni róla.2évesen bölcsibe kell mennie,szeretnék addig minden percet kihasználni.
2/3 anonim válasza:
Nekem a kisfiam még csak 5 hónapos, de minden bajom van, ha nincs vele. Szülés után vissza kellett járnom a kórházba kezelésekre, mert a császár sebem eltályogosodott. Alig 2-3 hetes volt, addig apa maradt vele, de nagyon hiányzott!! Nélküle eddig a tescoba mentünk el 1x, meg vacsorázni 1x. És mikor 2-3 óra elteltével mentünk érte, annyira hiányzott már. Szerintem ez a természetes. Csak majd nehogy rossz anyós váljon belőlünk ezek a kötöttségek miatt :))
3/3 anonim válasza:
Nekem is hiányzik mindég 16 hós fiacskám, ha valakire rá kell hagynom. De én is mindég viszem magammal, segítségem nincs, így mindég is vittem. Ha kint vagyunk anyukáméknál, akkor jó egy kis szabadság, hogy nem nekem kell utána rohannom stb, de ha sokáig kint vannak, akkor már rájuk nézek, hogy mit csinálnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!