Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is próbálta már ilyen...

Más is próbálta már ilyen korán? Legelőször "belenyalogatott" az almába, majd a banánnal összekentem az újjam, utána körte, ma meg narancs.

Figyelt kérdés
Kb hetente 7-8-9-10 hetes korában. Tudom, hogy nagyon korai, de egyszerűen olyan izgalomba jön amikor megérzi a banán v.narancs illatát. Elkezd vigyorogni, és úgy szívja az újjam, mintha cumisüveg lenne. Utána meg cuppog és követeli még. Nagyon nagy baj? Csak egy-egy nyalás, de imádja.
2008. okt. 22. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem ennyitől nem lehet baja.már én is "nyalatnék" 12 hetes kisfiammal, de apája nem engedi.azt mondja várjam meg a 4.hónapot.még 4hét :(
2008. okt. 22. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:
:) Miért nem engedi? Mi olyan jókat mosolygunk rajta, annyira édes ahogy izlelgeti, és kommentálja.
2008. okt. 22. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
De jó...az én kicsim anyatejes 5c hónapos és semmit nem fogad el...félek hogy később gond lesz vele.Pedig próbálgatom naponta...és semmit..
2008. okt. 22. 22:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Na én nem csodálkozom. A tápszer bűnrossz, keserű brrrr...., az anyatej annál sokkal finomabb. Legalábbis én megkóstóltam. Kitartás nemsokára úgyis rákap! :) SOk sikert!
2008. okt. 22. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Narancsot ne adj még neki-"nyalogatás"szintjén se-azt javasolják,h azt csak 1 éves kora körül.
2008. okt. 22. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, nagy baj! Lehet, hogy tetszik neki, de a szervezete még nincs felkészülve erre! Csak 6 hónapos kora után adjál neki ilyen dolgokat. A narancsot meg 1 éves koráig felejtsd el!

Nem most lesznek/lehetnek problémái belőle, hanem akár évek múlva!

Akármennyire is tetszik neki, a te felelősséged, hogy megtegyél mindent, hogy egészséges maradjon.

2008. okt. 22. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem adnék neki semmit, főleg ha anyatejet iszik a pici. Szerintem elég felelőtlen vagy, ne haragudj meg ezért. A kisfiam 4 hónapos, anyatejes, de még semmi mást nem kapott, nyáron a nagy melegben egy kis teát, de ezen kívül csak anyatejet kap. Nekem mindenki mondja, hogy kezdem a hozzátáplálást, de szerintem a legjobb a babának az anyatej. A mai világban már semmi sem egészséges.
2008. okt. 23. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
tápszeres
2008. okt. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!