Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok valami jó apartman...

Ajánlanátok valami jó apartmant/kulcsosházat 2 kicsi gyerekkel megfizethető áron?

Figyelt kérdés
A nagyobbik 2 éves, a kicsi fél éves. utazóágyat vinnénk. Igazából mindegy, hogy hol, csak szeretnénk 3-4 napra kicsit kimozdulni itthonról. Max 12000 ft/napra gondoltunk. Vagy ilyen áron csak nagyon tré lenne? Olyan helyen, ahol nincs közel a szomszéd szoba, és nem zavarna, ha zajonganak. Kicsit kirándulni szeretnénk, nem feltétlenül strandolni. Nézegettem a neten, de nem nagyon tudok dönteni, vagy kép nincs, vagy ár. Már kértem 2 helyről árajánlatot, ami tetszett volna, de már egész nyárra foglaltak. Aki járt valami ilyen helyen, ajánlana nekem valamit? Ja, és Fejér megyében lakunk, szóval itt inkább ne.
2010. máj. 30. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Egerszalók! Mi tavaly voltunk ott, családi házak kiadók, kertben van bográcsozási lehetőség, fürdő konyha hasznalat parkoló az udvaron, egerszalókon fürdő, de eger csak 5 km várban lehet sétálni, gyönyörű a belváros, ott is van szuper strand, szilvásvárad is csak 20 km oda, szalajka völgy, pisztrángos tóban lehet a halakat etetni, nagyon szép környék sok látnivalóval és mind közel. 3500/fő volt a szállás, + 1000/ gyerek ha elalszik köztetek vagy kiságyban. Nem tudom mi volt sajna a neve a szállónak valami katica apartman ház talán.
2010. máj. 30. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
A Katica apartman tényleg jó, ráadásul az étterme is nagyon jó, finom, és olcsó. Mi most Cserkeszőlőre megyünk apartmanba. 6000ft/nap/fő nincs benne semmi kaja, csak az apartman meg a szomszédos fürdőbe a belépő minden napra. Az apartmanba van minden, sőt a kádból is folyhat termál víz is ha akarod. A szemben lévő szállodába be lehet fizetni reggelit vacsorát ha nem akarsz főzni 2500ft/nap. Az egész baráti ár. www.cserkeszoloapartman.hu -n keresd.
2010. máj. 31. 05:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, meg fogom nézni.
2010. máj. 31. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!