Ajánlanátok valami jó apartmant/kulcsosházat 2 kicsi gyerekkel megfizethető áron?
Figyelt kérdés
A nagyobbik 2 éves, a kicsi fél éves. utazóágyat vinnénk. Igazából mindegy, hogy hol, csak szeretnénk 3-4 napra kicsit kimozdulni itthonról. Max 12000 ft/napra gondoltunk. Vagy ilyen áron csak nagyon tré lenne? Olyan helyen, ahol nincs közel a szomszéd szoba, és nem zavarna, ha zajonganak. Kicsit kirándulni szeretnénk, nem feltétlenül strandolni. Nézegettem a neten, de nem nagyon tudok dönteni, vagy kép nincs, vagy ár. Már kértem 2 helyről árajánlatot, ami tetszett volna, de már egész nyárra foglaltak. Aki járt valami ilyen helyen, ajánlana nekem valamit? Ja, és Fejér megyében lakunk, szóval itt inkább ne.2010. máj. 30. 22:00
1/3 anonim válasza:
Egerszalók! Mi tavaly voltunk ott, családi házak kiadók, kertben van bográcsozási lehetőség, fürdő konyha hasznalat parkoló az udvaron, egerszalókon fürdő, de eger csak 5 km várban lehet sétálni, gyönyörű a belváros, ott is van szuper strand, szilvásvárad is csak 20 km oda, szalajka völgy, pisztrángos tóban lehet a halakat etetni, nagyon szép környék sok látnivalóval és mind közel. 3500/fő volt a szállás, + 1000/ gyerek ha elalszik köztetek vagy kiságyban. Nem tudom mi volt sajna a neve a szállónak valami katica apartman ház talán.
2/3 anonim válasza:
A Katica apartman tényleg jó, ráadásul az étterme is nagyon jó, finom, és olcsó. Mi most Cserkeszőlőre megyünk apartmanba. 6000ft/nap/fő nincs benne semmi kaja, csak az apartman meg a szomszédos fürdőbe a belépő minden napra. Az apartmanba van minden, sőt a kádból is folyhat termál víz is ha akarod. A szemben lévő szállodába be lehet fizetni reggelit vacsorát ha nem akarsz főzni 2500ft/nap. Az egész baráti ár. www.cserkeszoloapartman.hu -n keresd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, meg fogom nézni.
2010. máj. 31. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!