Mennyi idős volt a babád, amikor lábbal hajtós kismotort
vettetek neki?
Figyelt kérdés
Látom, hogy a legtöbb kicsi nagyon élvezi, mi is vennénk a kislányunknak, de mennyi idősen érdemes?
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 30. 20:43
1/10 anonim válasza:
Másfél évesen már csudára élvezte a lányom.
2010. máj. 30. 20:44
2/10 anonim válasza:
Szia, 1 éves volt a kisfiam amikor vettünk neki, előbb motorozott, mint járt, és ez nem vicc! A motorral már száguldozott, mikor még csak kapaszkodva, óvatosan lépegetett....:)
üdv
2010. máj. 30. 20:47
3/10 anonim válasza:
Csatlakozom. Az én kislányom is másfél évesen tudta már hajtani, azóta is nagy sláger:)
2010. máj. 30. 20:48
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
Azt kis sem mertem írni a kérdésben, hogy még nem stabilan járó babának lehet-e próbálgatni, de akkor lehet, hogy megvesszük, hagy ismerkedjen vele.
2010. máj. 30. 20:53
5/10 anonim válasza:
1 évesen kapta,akkor már régen ment stabilan,de a motort még nem tudta hajtani.Most 14 hónapos lesz,és a héten jött rá,hogy hogyan is kell vele menni.:-)
2010. máj. 30. 21:02
6/10 anonim válasza:
Nekem hármasikreim vannak (lányok), 4 hét múlva lesznek 1 évesek, de már van egy ideje nekik egy darab kismotorjuk (a legkisebb, 4 kerekű). Pont tegnapelőtt vettük elő és ráültettük őket. A háromból kettejük csak tologatta, de a harmadik ráült (ő ült rá, átette a lábát) és ahogy mutogattam neki, hogy kell tolnia magát a lábaival próbálkozott nagyon és 10 perc után már egész jól haladt. Na nem száguldozott, de azért hajtotta magát egy kicsit. Gondolom kis gyakorlás és menni fog. Ja, és még csak próbálkoznak a járással, bútorok mellett már jó ideje mennek,de egyedül kapaszkodás nélkül még nem. Amúgy azt mondják, a bébitaxi ami stabilabb. Szerintem érdemes kipróbálnotok, ha mégsem válik be, akkor is jó lesz később.
2010. máj. 30. 21:10
7/10 anonim válasza:
16 hós.VAn nekünk is ,de inkább megy az nélkül:-)
2010. máj. 30. 21:11
8/10 anonim válasza:
16 hósan kapta, de most jött bele igazán 18 hósan. Eddig csak lépkedett vele, de most már tép vele rendesen, ahogy kell :)
2010. máj. 30. 21:35
9/10 anonim válasza:
Szerintem erdemes megvenni mar most nektek, mert ha nem is megy vele legalabb ismerkedik es megszereli.
kisfiam nem volt egeszen egy eves amikor megkapta es ket hetig egesz nap azt szerelte (fel kellett neki forditani es ugy tekerte a kerekeit, jo moka volt:) ) aztan kb 13 hos kora ota megy vele mint a golyo :) Imadta.
2010. máj. 30. 21:44
10/10 anonim válasza:
Első vagyok, mi 7 hósan olyan járássegítővel kezdtük, amire rá is lehetett ülni. Sokáig ez volt a sláger, csak később kapott kismotort. Ezért írtam, hogy másfél évesen imádta - addig ugyanis a másik volt a sláger.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!