Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vettetek neki lábbal...

Mikor vettetek neki lábbal hajtós kismotort?

Figyelt kérdés

Kisfiam most 10 hónapos,nem áll még...akkor vegyek csak neki,amikor már biztosan tud járni önállóan?

Ti mikor vettetek neki???

A futóbicikli hány éves kortól ajánlott?

2011. febr. 14. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Egy éves kora körül, amikor már jár. Idén tavaszra-nyárra szerintem már te is vehetsz neki.

A futóbiciklit két éves kor után ajánlják, amikor már olyan gyors a lábbal hajtós motorral, hogy alig éred utol. :)

2011. febr. 14. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 7,5 hónaposan felállt, és nem sokkal később már a bútorokba kapaszkodva lépegetett. Keresztelője 10 hónapos korában volt, akkor kapott a nagyszüleitől egy lábbal hajtós Nyuszi motort.

Eleinte csak tologatta, meg felfordítva a kerekét pörgette, aztán 1 évesen indult el önállóan, mikor már nem csak pár lépést tett meg, hanem rendesen ment. Na, akkor ült rá, de még nem hajtotta magát. Ahhoz is el kellett telnie egy kis időnek, míg rájött a motorozás ízére. Már 16 hónapos, száguld vele. :D

2011. febr. 14. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Az fiam is 8 hónaposan már felállt és 11 hónaposan elindult. De kb. 10 hónapos lehetett, amikor "muszáj" volt neki venni, mert az unokatesóknál ugye látta és ők persze irigyek voltak...

Most már 15 hónapos és egyedül fel-le száll és megy vele. Amikor megkapta természetesen fogni kellett, mert nem mertük nem fogni.

De ha még nem is áll a babád, akkor felesleges egyelőre neki szerintem. Inkább próbáljátok meg a babataxit, az azért alacsonyabb és azon egyedül is stabilabban meg tud ülni.

2011. febr. 14. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Ami alacsonyabb, a Brendonban kapható Toorago típus, 1 évesen leért a lába, de kb. másfél éves volt, mire elkezdett vele menni, akkor is csak a lejtőn lefelé. Most lesz 2 éves, már megy vele dombon felfelé is.
2011. febr. 14. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 16 hónapos és tegnap kapott a mamától egy kismotort.
2011. febr. 14. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Kislányom 11 hónapos korától járt önállóan,de csak másfél évesen kapott motort, addig nem érdekelte. A futóbicikli sztem még nagyobbaknak való,én két éves alattinak nem vennék.
2011. febr. 14. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:

1 évesen kezdett járni önállóan.

Motort 15 hósan kapott, egyből megszerette, kb 1 hét alatt megtanulta rendesen használni (leszállni, felszállni, fékezni a lábával).

Futóbicajt 22 hósan kapott, 1 nap alatt megtanulta használni, azt is nagyon szereti.

Te még ráérsz ilyesmivel tavaszig-nyárig, előbb tanuljon meg járni a kisfiad, utána jöhetnek a járművek :)

2011. febr. 14. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:

A lányom 10 hós kora óta megy, 14 hónapos 1 hónapja kapott motort, már megy vele rendesen, felszáll leszáll (legkisebb moci mert nagyon picuri a lányom) de ez egyértelműen a bátyja (3 éves) és a többi gyerek hatása akik körülveszik.

Az első gyerekem ( a fiam) kb. másfél éves volt mikor először ráült egyáltalán és kb.2 mire rendesen hajtotta.

Most vettünk neki futóbiciklit csak mert ő még így csak 1 éve motorozott aktívan:)

2011. febr. 14. 21:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor még tényleg ráérek venni mocit a nyáron,mert még semmi jelét nem adja,hogy járni szeretne...
2011. febr. 15. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:

11 hósan (ez a tél legelején volt)kezdett járni a kislányom, 16 hósan kapott egy bébitaxit, majd 20 hónaposan egy kismotort, addig a bébitaxit használta.

most múlt 2 éves decemberben, de én mostanában még biztosan nem veszek neki futóbiciklit, majd inkább olyan 3,5 éves kora körül, most nyárra triciklit tervezek.

2011. febr. 15. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!