Milyen jelekből jöttél rá, hogy az a baja a babának, hogy melege van?
Figyelt kérdés
Az izzadtságon kívüli egyéb jelek érdekelnek.2017. nov. 4. 04:40
1/6 anonim válasza:
Csak a vigasztalhatatlan sírásból... mivel ez 2 dolog miatt lehet a babámnál vagy éhes, vagy melege van :-)
Szóval én jelet nem láttam rajta...
7 hónapos.
2/6 anonim válasza:
Sírás, meleg kéz. A keze általában hideg a babámnak, nekik még ilyen a vérkeringésük és a hátukat, nyakukat kell nézni, de véletlenül nyilván a keze tűnik fel először, ha nem gyanakszom hirtelen arra, hogy melege van. Ezután nyilván ellenőrzöm a hátát is de ha meleg a keze, akkor a háta is nagyon meleg szokott lenni. 4 hós.
3/6 anonim válasza:
Mindig a kis tarkójánál ellenőrzöm, de észrevettem, hogy amikor melege van, akkor nagyon mocorog, mint aki nem találja a helyét.
4/6 anonim válasza:
Ha neked meleged van, akkor valószínűleg neki is. Pl. ilyenkor kintre be kell öltözni, bemész vele egy üzletbe, bent meg 30 fokban egy szál pólóban ülnek a pénztárosok. Hát nyilván melegetek lesz vastag ruhában.
5/6 anonim válasza:
Elkezdett kókadozni, majdnem elájult kb. Egy hetes volt, újdonsült szülők voltunk. Gyorsan lejjebb vetkőztettünk, helyrerázódott, nem lett baj.
6/6 anonim válasza:
Tépegeti a ruháját, idegesíti minden. Nem lehet megnyugtatni a sírásban.
Amúgy a fiam nem izzad pl, csak nyáron. Úgyhogy nem az izzadság hanem a háta forrósága szokott a másik jel lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!