Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan hogy "extra étvágyú"...

Van olyan hogy "extra étvágyú" baba?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Van! Az enyem, 3 hos kora ota 230at eszik, igaz egy nap csak 4x evett, de akkoris jo sok egyszerre.
2010. máj. 30. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen az én fiamnak is jó étvágya van!

6 hetes és 120 ml tápszert eszik hol 2,5 óránként, hol 4-5 óránként! Gyerekdoki szerint inkább ennyit adjak, mint sírjon egész nap.

Üdv egy 24 hónapos Nagylány és egy 6 hetes Kisfiú Anyukája.

2010. máj. 30. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, van :) Fiam már 6-7 hónaposan 260-300 ml tejet ivott...volna... később is megmaradt a hatalmas étvágya :) Ebédre 8 hónapos korától 240 ml körül fogyasztott főzelékből. Tízóraira sem elég neki soha egy kevés, minimum 2 banán, vagy joghurt és mellé valami. Szép nagy gyerkőc, bár nem kövér, arányos :)
2010. máj. 30. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:

és szerintetek ezek a babak később lehetnek emiatt túlsúlyosak?

az én fiam is kis zabagép

2010. máj. 30. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:
mert azt hallottam kitágul a gyomruk és nagyobb lesz az étvágy mint ami a szervezetnek szükséges
2010. máj. 30. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!