Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok 6 hónapos babának...

Adhatok 6 hónapos babának disznó húslevesből répát és krumpli?

Figyelt kérdés
Már eszi a répát és krumplit is. hús és a fűszerek miatt kérdezem. a válaszokat előre is köszi
2010. máj. 30. 17:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem etetem mu etelekkel, mindig is en foztem a gyerekemnek, most 20 honapos es hal'Istennek egeszseges fejlett kisember. Viszont a husleves egy ekora babanak, foleg ha az zsiros, nagyon is veszelyes lehet egy fejletlen emesztorendszeru babanak, ismerosom kislanya korhazba is kerylt miatta.
2010. máj. 30. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

szerettem volna azt ondani utolsó előtte,hogy menj el a pííííbe, de visszafogta magam.Jajj nem ,kicsúszott, bocsi...biztos a MŰ ételek okozzák XD

-.-'

2010. máj. 30. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

hmmmm....

mu etel?? nem mekis hambival tomom.Sima parolt repat es krumplit kap.A huslevesbe gondolom kerul so, bors esetleg vegeta vagy leveskocka is.

Az pedig NEM kell meg egy ekkora babanak.

szakmabeli vagyok!!

2010. máj. 30. 21:24
 14/17 anonim ***** válasza:
nálad az igazság utolsó...én is ezt mondtam,de hát hü.lye vagyok ugye?meg műétel...:/
2010. máj. 30. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is adtam, 6,5 hónapos kora óta!!!!
2010. máj. 30. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták nem szabad répát adni egy éves kor alatt. Illetve csak bio répát. Mi tartjuk is ezt. A kisfiam imádja.
2010. máj. 31. 07:13
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Figyi XD: Nem kell úgy felhúzni magadat! Nyugi!!! Kinek nem inge nem veszi magára!!! De látom neked inged!
2010. jún. 2. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!