Adhatok 6 hónapos babának disznó húslevesből répát és krumpli?
Figyelt kérdés
Már eszi a répát és krumplit is. hús és a fűszerek miatt kérdezem. a válaszokat előre is köszi2010. máj. 30. 17:21
11/17 anonim válasza:
Nem etetem mu etelekkel, mindig is en foztem a gyerekemnek, most 20 honapos es hal'Istennek egeszseges fejlett kisember. Viszont a husleves egy ekora babanak, foleg ha az zsiros, nagyon is veszelyes lehet egy fejletlen emesztorendszeru babanak, ismerosom kislanya korhazba is kerylt miatta.
12/17 anonim válasza:
szerettem volna azt ondani utolsó előtte,hogy menj el a pííííbe, de visszafogta magam.Jajj nem ,kicsúszott, bocsi...biztos a MŰ ételek okozzák XD
-.-'
13/17 anonim válasza:
hmmmm....
mu etel?? nem mekis hambival tomom.Sima parolt repat es krumplit kap.A huslevesbe gondolom kerul so, bors esetleg vegeta vagy leveskocka is.
Az pedig NEM kell meg egy ekkora babanak.
szakmabeli vagyok!!
14/17 anonim válasza:
nálad az igazság utolsó...én is ezt mondtam,de hát hü.lye vagyok ugye?meg műétel...:/
15/17 anonim válasza:
Én is adtam, 6,5 hónapos kora óta!!!!
16/17 anonim válasza:
Nekem is azt mondták nem szabad répát adni egy éves kor alatt. Illetve csak bio répát. Mi tartjuk is ezt. A kisfiam imádja.
17/17 anonim válasza:
Figyi XD: Nem kell úgy felhúzni magadat! Nyugi!!! Kinek nem inge nem veszi magára!!! De látom neked inged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!