Adhatok 6 hónapos babának disznó húslevesből répát és krumpli?
Figyelt kérdés
Már eszi a répát és krumplit is. hús és a fűszerek miatt kérdezem. a válaszokat előre is köszi2010. máj. 30. 17:21
1/17 anonim válasza:
hát inkább ne...csak mert olyan kis fejletlen még a gyoruk, erős fűszer nem tesz jót neki
Inkább főzd meg külön
2/17 anonim válasza:
Szia! Adhatsz neki. Én adtam is a lányomnak, szereti is.
3/17 anonim válasza:
Szia!
Én is adtam már neki,és ö is nagyon szereti!:)
4/17 anonim válasza:
Én meg külön sem adtam 11 hónapos koráig a répát. Ahány újság, könyv, internetes oldal, annyiféle felfogás, ezért úgy döntöttem, hogy a védőnőre hallgatok, hogy mikor mit ehet, és ő azt mondta, hogy a répában sok a nitrát.
5/17 anonim válasza:
barátnőm már 3 hónaposan adta a husilevest zöldségekkel összeturmixolva a babájának.és egészséges fejlett baba.
6/17 anonim válasza:
A védönö aztmondta ne adj répát 11 hós koráig? Nekem meg aztmondta kezdjem azzal. Nagyon szereti, mondjuk mindenben van valami, ami miatt nem kéne adni. valamit meg enniük kell.
7/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok bocs, én adtam, semmi baja az ég egy adta világon.
8/17 anonim válasza:
30 év körüli gyerekek anyukája vagyok. A mi időnkben bátrabban és korábban adtunk főtt ételekből a gyerekeknek. Most ezt nem engedik. Ha igaz azért van most sok allergiás fiatal,mert korán elkezdtük etetni őket.
Arra azért emlékszem, hogy disznóhús levest még én sem adtam ilyenkor.Fiatal csirke levesből adtuk a zöldségeket.
9/17 anonim válasza:
Szerintem se adj meg neki, mert tul zsiros lehet ha serteshussal eggyutt fott. Inkabb ami csirkehussal fo, azt.
10/17 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan adhatsz neki, sőt még egy kis levét is tehetsz a babádnak bele. A húsleves az egyik legegészségesebb étel a világon, az én babám nagyon szereti. Az aki meg azt mondja hogy ne adjál Neki, biztos mű kajákkal eteti a gyerekét.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!