Mit csináljak, ha nem tud kakálni a babám?
*nem jön semmi csak puki.
Bocsánat elírtam
Próbáld tornáztatni is kicsit.
Plussz a védőnő biztod tud még néhány tippet adni.
Vegyél brendonba/vagy orvoskellékes boltba szélcsövet, és segíts neki ha már nagyon kemény és nem tudja kinyomni.
Nem fog hozzászokni hiedelemmel ellentében, kisfiam nagyon szorulásos születésétől fogva, bár ő tápszeres volt, de szélcső nélkül szerintem sokszor kórházba is kerültünk volna.
Használj hozzá sok olajat, ne szárazon.
Kamilla nálunk se vált be, szárítja a beleket is .
Szia! 19 hónapja szoptatok. Nekünk azt mondta a védőnő és a doki,hogy a 4. nap mindenképpen kakiltassam meg. Mivel ZAVARTA a babát. És ez a lényeg. A tiédet is ZAVARJA, tehát cselekedned kell! Legyen otthon Laevolac szirup. De ha a vége keményedett be,ami valószínű,akkor Glicerines kúp. Egy kicsit letörsz belőle,meg is lehet faragni óvatosan,hogy vékonyabb legyen. Csak arra vigyázz,hogy ne maradjon éles! Ez hatni szokott.
És tornáztasd! Szemben feküdjön veled háton. Nyomd fel a 2 lábát behajtlítva a pocakjára,pár mp-ig,majd engedd le. Az én kislányom nagyon szerette :)Jókat pukizott közben.
Baby wind szelcso! A legjobb..;)) vagy egy negyed glicerines kup, hosszaban elvagva, azaz 1 kupon 4 fele vagsz.
Nalunk is voltak ilyen gondok. Valszeg teljesen felhasznalja az anyatejet es keveske salakanyag kepzodik, azert nincs kaki csak sokara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!