Miért sír a baba, amikor bemegyek vele egy boltba?

MElege van?
Most mar azert eleg nagy a homerseklet kulonbseg kinti es a benti kozott.
Vedd le a pledet,huzd le a kabatjat,overalljat.vedd le a sapijat.
Esetleg a tul eros lampa?
Lehet zavarja a szemet.a boltokban legtobbszor a mennyezeten vannak a lampak,es eleg erosen vilagitanak pont a babak arcaba.
Egybol a belepes utan sir,vagy par perc mulva?
Ha egybol akkorninkabb az eros feny,az idegen hangok,a megallt babakocsi(en akkor is tologattam mikor valaminel megalltam es olvast,vagy valogattam)
Ha par percel a belepes utan,akkor a meleg.

Dehogy nem. :)
A fény ellen tudsz tenni egy textil pelust, ami árnyékol. Egy kicsit rázogatod a kocsiban. Esetleg próbáld meg, hogy akkor mész be, amikor alszik.
Megpróbálhatod, hogy ölben jobban elvan-e. Ha igen, akkor vidd kendőben. Van két szabad kezed, könnyebb vele manőverezni a sorok között.
Ha van segítség, akkor próbáld ki, hogy te bemész, addig ő tologatja a kicsit a bolt előtt.
Legvégső esetben most pár hétig bevásárol a párod, te meg neten rendelsz. Ennyi idősen nagyon gyorsan kinövik az ilyen korszakokat. Két hétig jegeled a témát, aztán újra próbálod. Lehet, hogy gond nélkül alszik tovább.

Ez van. Lányom is ilyen volt. Amint sima felületre toltam, ordított.
Egyszerűen nem vásároltam vele. Mentünk, amikor hazaért az apukája vagy eleve bevásárolt ő.
5 hónapos kora körül változott, addig megoldottuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!