Milyen vicces dolgot csinált legutóbb a babátok? Írjatok kérlek kort is meg nemet.
Kirántotta egy kisfú alól a labdáját, ő pedig hanyatt esett :)
1,5/L
Annyira röhögött valamin,hogy legalább 2 percig folyamatosan fingott.Egyszerűen nem tudta visszatartani(a végén már mindenki ezen röhögött)
18/F
pár napja kirakták a boltban a görögdinnyéket. amikor meglátta őket, elkezdte mondani: labda labda! mondtam neki, nem labda, görögdinnye, meg lehet enni! ez olyan 3 napig ment.ma amikor voltunk, megint elkezdte mondani, hogy labda labda! és közben olyan huncutul nézett, és rám mutatott, és nekem meg mondani kellett, jhogy nem labda, görögdinnye, erre ő: nyamm! és kuncogott közben, ezt ma vagy 20x eljátszottuk a boltban. nagyon cuki volt! :)
17 hós kislány
1.Mi most próbálkozunk a bilivel, de nem nagyon tetszik neki. Szóltam neki, hogy gyere pisilni, mire ő elszaladt a konyhába: "Nekem most főznöm kell!Egy kicsit talán később!"
2.Kinn voltunk az udvaron és nézte apa utánfutóját, majd mutatta: "Van neki kapaszkodója, hogy apa nehogy elveszítse."
22 hónapos kisfiú, Milu aranyköpései, amiket mindig leírok mostanában. Igazi dumagép már most!:)
De aranyosak! :D
Az én 6hós kisfiam meg már úgy másik mint a motorra. Anyu megetette spenótos-krimplival s leraktuk játszani a takarójára. Odakúszott a porszívóhoz és "elhúzta" magafelé. Kis popely:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!