Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell úgy elkészíteni a...

Hogyan kell úgy elkészíteni a különböző pelyheket és magvakat, hogy egy 15 hónapos kisasszonyka is szívesen megegye?

Figyelt kérdés
Melyiket kell főzni? Melyiket csak forrázni? Mivel ízesítsem, hogy egy komplett ebéd vagy vacsi legyen belőle?
2008. okt. 22. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:

szia


sztem ez inkább uzsira,v tizóraira való.ha nem válogatós a kisasszony,akkor szivesen fogadja majd.én zabkorpával dúsitom a reszelt,turmixolt gyümit-de a fiamnak méh nincs foga.a zabpelyhet forralt vizzel öntsd le-ezt is szoktam turmixolni-keverd vmivel,mert elég tömény

milyen magvakra gondoltál még?

2008. okt. 22. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még ilyensmikre gondoltam: rizspehely, kukoricapehely, rozspehely, lenmagpehely, kukoricadara, búzacsíra stb. Sok ilyen egészségesnek mondott gabonaszármazék van, de most több nem jut eszembe.
2008. okt. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!