Jó a Pierre Cardin babakocsi? Melyik a jó sportbabakocsi ami nem túl drága?
Figyelt kérdés
Nekem Bergon van, de szeretnék egy sportkocsit ami nem foglalja el a kocsiban az egész csomagtartót. Tetszik a 610-es (bogárcsápos) és a 627-es. Melyik a jobb vagy2008. okt. 22. 15:10
1/3 anonim válasza:
Szia!Nekünk pierre cardin babakocsink van.Én megvagyok vele elégedve igaz baj volt a kerekével mert apró darabokra szédszedhető és elkopott a vas a kerékbe de már megcsinálták!Egyébként jó kiskocsi!Drága de megéri!:)
3/3 anonim válasza:
Nekünk is piere carden babakocsink van és nagyon meg voltam vele elégedve, már kölcsön is adtam valakinek akinek szintén nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!