Jó-e a babának, ha két hetes korban, napi 1-2 órát - mikor ébren van és nem bírom a kézben tartani, szeretgetni - a kézihordozónak is használható autósülésben tölt és onnan nézelődik, ott pihen? Vagy várjunk még vele, amíg jobban tartja magát a pici?
Először is miért kéne mindig foglalkozni a kicsivel, mikor ébren van? Így sosem lesz el egyedül, nem fog "leszakadni" rólad. ha ébren is van, nyugodtan hagyd a kiságyban, vagy pelenkázón és nézelődjön csak.
A hordozóról én is azt gondolom, hogy nem gyártanának olyat, ami nem jó a babának. Nálam is a hordozóban van a kicsi, ha főzök, mosok, ott van mellettem a babakocsival. És én sátállni is a hordozóban vizsem, mert igy jobban lát, én is látom, és annyira szarok az utak, hogy ki is esne, ha csak a kocsiba tenném be.
Szerintem nyugodtan használd, de nem kell mindig abban legyen, ha ébren van.
(Hát két hetesen azért még ne hagyja nyugodtan a pelenkázón meg a kiságyban több órára egyedül nézelődni ha fent van, mert nem a két hetes kor az egy babánál amikor le kell "szakadnia" az anyukájáról szerintem... Ráadásul a pelenkázóról leeshet ha nincs ott senki, úgyhogy azért ilyen "okos" tanácsokat nem kéne adni.)
A hordozóval kapcsolatban, szerintem is ellehet benne egy órát simán, de többet ne nagyon. És a pihenőszék tényleg praktikus dolog! Jó babázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!