Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó-e a babának, ha két hetes...

Jó-e a babának, ha két hetes korban, napi 1-2 órát - mikor ébren van és nem bírom a kézben tartani, szeretgetni - a kézihordozónak is használható autósülésben tölt és onnan nézelődik, ott pihen? Vagy várjunk még vele, amíg jobban tartja magát a pici?

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk azt mondták, hogy a bébihordóban csecsemő maximum 1 órát tölthet azt is úgy, hogy jól alátámasztod a gerincét - mivel a bébihordó alja nem egyenes. Szóval szerintem kicsit lehet benne, de ne sokáig mert a gerince bánja. Jó babázást!
2008. okt. 22. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
A bébihordozó azért van úgy kialakítva, mert úgy jó a babának, és semmi baja nem lesz tőle! Szóval, nyugodtan rakd csak bele.
2008. okt. 22. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Időről időre több fórumon előjön ez a téma: egészséges-e, jót tesz-e neki. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem gyártanának olyan eszközt ami árt a bébinek. Nekünk is sokat volt a hordózóban, a mai napig, ha főzök akkor ott van ő is a babahordóban.
2008. okt. 22. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szerezzetek be inkább egy pihenőszéket, tökéletes erre a célra!
2008. okt. 22. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A pihenoszek kenyelmesebb neki. Azert ha megtapogatjatok azt a babahoordozot belul (mondjuk fajtatol is fugg), akkor erzitek, hogy belul egy kemeny. De 1 orat siman el lehet benne a baba, nem hinnem, hogy kenyelmetlen neki.
2008. okt. 22. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Először is miért kéne mindig foglalkozni a kicsivel, mikor ébren van? Így sosem lesz el egyedül, nem fog "leszakadni" rólad. ha ébren is van, nyugodtan hagyd a kiságyban, vagy pelenkázón és nézelődjön csak.

A hordozóról én is azt gondolom, hogy nem gyártanának olyat, ami nem jó a babának. Nálam is a hordozóban van a kicsi, ha főzök, mosok, ott van mellettem a babakocsival. És én sátállni is a hordozóban vizsem, mert igy jobban lát, én is látom, és annyira szarok az utak, hogy ki is esne, ha csak a kocsiba tenném be.

Szerintem nyugodtan használd, de nem kell mindig abban legyen, ha ébren van.

2008. okt. 22. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:

(Hát két hetesen azért még ne hagyja nyugodtan a pelenkázón meg a kiságyban több órára egyedül nézelődni ha fent van, mert nem a két hetes kor az egy babánál amikor le kell "szakadnia" az anyukájáról szerintem... Ráadásul a pelenkázóról leeshet ha nincs ott senki, úgyhogy azért ilyen "okos" tanácsokat nem kéne adni.)

A hordozóval kapcsolatban, szerintem is ellehet benne egy órát simán, de többet ne nagyon. És a pihenőszék tényleg praktikus dolog! Jó babázást!:)

2008. okt. 22. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért a pelenkázón csak nem kéne otthagyni a babát! Ez felelőtlenség! Soha, de soha nem lehet tudni, hogy mikor gurul arrébb.
2008. okt. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!