Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is csikorgatja a...

Más babája is csikorgatja a fogait?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves, alul és felül is van 2 foga, a felsők pár hete bújtak ki. 1 hete kezdte el, hogy csikorgatja egymáson a fogait,nagyon rossz hallgatni és gondolom a fogzománcnak sem tesz jót. Akinek csinált még ilyet a babája, mikor hagyta abba?
2010. máj. 30. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az én kisfiam 11 hónapos és van nyolc foga és nemrég vettük észre,hogy csikorgatja a fogait.Nem tudom miért csinálja és lehet-e tenni ellene vmit,de szerintem nem.Majd magától abbahagyja. :)
2010. máj. 30. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi 11-én leszünk 1 évesek alul felül 2-2 fog és nekünk is csikorgatja, meg összekocogtatja, nem tudok ellene semmit tenni. Nem gyakran csinálja, nem tudom miért van ez.
2010. máj. 30. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

9,5hós babámnak 7foga van,már jó ideje csikorgatja.Szerintem tetszik neki, hogy ezzel mármint a fogakkal új hangot tud produkálni.Időszakonként veszi elő ezt a szokását.Szerintem nem lesz baja a fogaknak.Meg ha kellemetlen lenne neki akkor abbahagyná.

2010. máj. 30. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
7 és fél hós a kisfiam, 6 foga van: és igen, néha élvezi azt a borzasztó hangot.
2010. máj. 30. 15:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. máj. 30. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!