Nem kéri a vizet, akkor mit adjak mást?
Figyelt kérdés
5 hós, most kezdtük a ht-t.
Kaja után szomjas, de nem kéri a vizet, kiköpi, így muszáj utána is még szoptatnom. Ezt szeretném elhagyni.
Milyen innivalót javasoltok, a ti babáitok mit isznak?
2017. okt. 25. 18:46
1/9 anonim válasza:
Biztos hogy szomjas?
Ht kezdésekor még ritkán laknak jól.
2/9 anonim válasza:
Ez pont így ideális. Ezért is HOZZÁtáplálás .-) Kiegészítés az anyatej mellett, de még mindig az anyatej az elsődleges táplálék.
3/9 anonim válasza:
Sajnos a mienk tapszeres volt 3 honapos kora ota. En 5hosan kezdtem a hozzataplalast de csak napi egyszer (aztán kétszer néha)kapott bébiételt , azon kivul meg tápszert.
4/9 anonim válasza:
Sok szoptatott baba 1éves koráig (v utána is) főként szopik és max csak kóstolgat. A babád még nagyon pici ahhoz, h többet egyen, sőt! A hozzátáplálás is bőven ráér 8-9hónaposan.
Szóval nyugodtam
5/9 anonim válasza:
Nyugodtan szoptasd igény szerint, a ht ráér.
6/9 anonim válasza:
Vízen kivül nem adnék mást. Azt is pohárból a cumizavar miatt
8/9 anonim válasza:
semmit. az én fiam is ilyen volt, szintén tápszeres. nem akarta meginni a vizet, de 6 hónaposan nem kezdem el már almalével meg teával meg ilyen hülyeségekkel tömni. megszokta a vizet, azóta majdnem 15 hónapos, napi fél liter vizet megiszik, plust kb 150 ml tápszer vacsira. Mi is csak vizet iszunk. Majd iszik ha szomjas lesz.
9/9 anonim válasza:
Ha mindenképp adnál neki valamit, akkor én a naaaaaagyon higitott gyümölcslére esküszöm.
Egy kis pohár víz, kb 1 deci és bele egy körülbelül ásványvizes kupaknyi gyümölcslé.
100% almát szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!