Hány hónapos korig tudja használni a baba a pihenőszéket? Most 2 hónapos. Érdemes venni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 14:16
1/2 anonim válasza:
Én nagyon örültem neki,hogy volt kölcsön,mert a babám nagyon jól el volt benne.Ált 9 kg-ig jók,de most láttam olyat is,ami 18 kg-ig bír.
2/2 anonim válasza:
Én a pihenőszéket kiváltottam a babahordozóval, amiben az autóban szállítottuk. Most már nem használjuk. Szerintem addig tudod használni, amíg nem mozgékony. Ha már hasról hátra, és vissza tud fordulni nem fogod tudni belerakni, mert állandóan ki akar majd jönni. Mivel minden baba máskor kezd el mozogni, kúszni, mászni ezért nem lehet előre tudni, hogy a pihenőszéket meddig tudod kihasználni. Lehet, hogy már csak 3 hónapig :-)tudnátok használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!