Használtok valamilyen baba pihenőszéket? Ha igen milyet? (Linkelj légyszi' ha tudsz)
mi ilyet használunk és nagyon beváltt nekem is és a babának is nagyon tetszik. Jó szolgálatot tesz nálunk.
Link:
Szia!
Fisher Price-os pihenőszéket vettem ami rezeg és sokat segített. A gyerköc utált vízszintesen feküdni mert nem látott. A székben képes volt 1,5 órát is eljátszani, míg mosogattam és főztem. Sokat segít. Mostmár sajnos nem fogja tudni használni mert már 9 kilós a fiam.
első vagyok
úgy értem, hogy amíg nem volt 3 hét sokat sírt a pici, nem akart feküdni mindig kézbe volt...
a mai napig elvan benne pedig már 8 hós ebben etetem ebben játszik 18 kg jó és ez is rezeg tényleg mindent megtudtam csinálni pedig egyedül vagyok vele itthon egész nap és 3 szobás lakásunk van, de mindig rendet tudok tenni megfőzni meg minden, mert el van benne
ajánlom neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!