Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eszméletlen mód izzad a...

Eszméletlen mód izzad a babám! A tietek is?

Figyelt kérdés
Általában a feje!Néha ömlik róla a víz:(.Ha alszik főleg.Ha eszik akkor is ha csak játszi akkor is de tök mindegy bármit csinál szinte mindig:(!Nagy gáz ez? Nincs baja ugye? 10hós
2010. máj. 29. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kisfiam is állandóan izzad.Vizes a kishaja,háta,karjai.Meleg van a lakásban is, szerencsére jó az idő,de állandóan mászik,és nagyban dolgozik.Egy percre sem áll meg.Most meg attól félek,hogy megfázik.

Kisfiam is 10 hós lesz.

2010. máj. 29. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez az h ő sem áll meg egy percre sem pörög pörög!Már egy bodyban van csak de akkor is melege van!Van aki azt mondja beteg mert ennyire izzad:( ugye nem?
2010. máj. 29. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudhatod, hogy az ilyen diagnózisokra nem szabad hallgatni!! Honnan tudhatná akárki? Kérj tanácsot a gyerekorvostól.
2010. máj. 29. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Mikor kisebb volt azt mondta a doki h figyeljem mikor izzad? De ő mindig!! Most azt mondja vetkőztessem le és nyugodtan aludhat is egy szál bodyban!Így is van de még így is vizes a feje.Meztelen nem alhat:)szegényke!
2010. máj. 29. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:

az en babam 5 hos es szinten nagyon izzados,valamelyik nap mentunk a kocsival es szinte verejtekezett a kis feje,a hordozobol ha kiveszem izzadt a ruhaja is.

miert mondtak hogy figyeld mikor pici volt,lehet vmi baj ebbol en nem is tudtam!

2010. máj. 29. 21:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Egész pici kora óta izzadós.Akkor azt mondta adoki figyeljem mert ez nem minden esetben jó dolog!De most meg érdekes semmi ilyesmit nem mondott!Ha megyek tanácsadásra legközelebb mindenképp megemlítem neki megint!!
2010. máj. 29. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:

A lányom 2´wvwa múlt.Ö születésétöl nagyon izzadós.Olyankor még az orra is verítékezik.A haja alváskor is tiszta víz.....

A fiam már nem.A férjem is pokolian tud izzadni.....

2010. máj. 29. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Kisfiam is egész éjjel,egész nap 1 bodyban van,és így is melege van.

Nekem nem mondta a doki,védőnő,hogy az izzadás gond lenne.Bevallom,hát nekem is melegem van,akkor nekik miért ne lehetne?! Hát mostmár én is kiváncsi vagyok,mit mond majd a dokitok.Megköszönném,ha megírnád a választ!

2010. máj. 29. 21:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze megírom!De csak 15.én kell mennem tanácsadásra!
2010. máj. 29. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!