Hány darab body, rugdalózó, törölköző/kifogó, stb. kell az első 3 hónapban? Ha szeretni fogja a hálózsákot, abból mennyi kell?
Szerintem szerezz be 6-8 darabot minden ruhából és majd meglátod. Én 56-os ruhából borzalmasan túlvásároltam magam. :) Kisnacit rá sem tudtam nagyon adni, mert zavarta a pocakját de nem baj ha van pár mert ha elviseli akkor elmenős ruhának cuki. :) Olyat vegyél ami talpas, Pepcoban van olcsó és jó meleg.
Tudsz neten is rendelni majd amíg még nem mehettek sehová, vagy 2 etetés közt elugrasz míg az apuka vigyáz a babára.
Törcsiből én 3-at vettem, eleinte minden este lepisilt egyet. :D Hálózsákból a mai napig kettőt veszek adott szezonra a balesetek miatt illetve ha mosásban van nem biztos, hogy estére megszárad.
Kelleni fog egy jó meleg bundazsák is de abból nyugodtan vegyél rögtön eggyel nagyobbat mert hamar kinövi és nem olcsó dolog.
Boldog babavárást! :)
Nehogy ráadj 2 bodyt meg egy rugdalózót még 20 fokban sem... oké, hogy réteges öltözködés, na de na... Egyébkent is egész nap fekszik, ha fázik, betakarod egy vékony pléddel.
Napi 2-3 bodyval és 2 rugival számolj. Innentől azon múlik, hogy mennyit veszel, hogy hány naponta akarsz mosni, van-e szárító gép. Törölköző 2-3 db. Hálózsák is 2.
Decemberi a fiam.
Körülbelül 5-6 bodyja volt, 5-6 rugdalózója, 2-3 harisnyája, 2 hálózsákja. Kifogóból kettő volt csak a mosás-száradás miatt.
Ez a mennyiség amiatt volt így (lehet több is volt..), mert így nem negyed adagokat kellett mosnom, hanem mindig jól egyben ki tudtam mosni a koszos ruhákat. Tehát ha te sűrűbben mosol, akkor lehet nem is kell ennyi..
Na most éjszakára mi 20 fokra fűtöttünk és így volt egy body-ban harisnyában és hálózsákban. Napközben bőven elég egy body és rugdalózó (esetleg alá egy kis zokni) ha 20-21 fok van a lakásban. Úgy is le tudod ellenőrizni a hátán, hogy melege van-e vagy épp fázik. Akkor adsz rá még egy réteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!