Babaruha varráshoz Bp-en hol lehet venni varrókészletet?
Bp-en a külső Váci út 91. szám alatt van a Coats-nak a mintaboltja. Ha jól tudom, itt kiszolgálnak kiskerben is. Legalábbis, míg dolgoztam a szülés előtt így volt.
Vagy pedig a XII. Kiss János altábornagy u. egyik sarkán (közel a MOM parkhoz, az Alkotásról ha felsétálsz, az első sarkon van.) van egy Zig-Zag nevezetű rövidáru kis- és nagyker. Ők hétköznap csak du 3-ig vannak nyitva, de biztos, hogy kiszolgálnak kisker vevőket is. Ezen a két helyen szerintem mindent megkapsz amit csak szemed-szád megkíván :))) Remélem tudtam segíteni :)
Én a Teleki téren babatextil boltban vettem nagyon édes anyagot, olcsón nagyon nagy választékuk volt. Mellette van röltex szerü, kaptam mindent. Aztán onnan sétáltam a Blahára, a Népszinház utcában, egy rakás üzlet, szivacsok, töltő anyagok, amit csak akarsz.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!