Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babaruha varráshoz Bp-en hol...

Babaruha varráshoz Bp-en hol lehet venni varrókészletet?

Figyelt kérdés
Nem nagy dologra gondolok, csak cérnák, tűk. Röltexbe hülyének néztek, teszkó-auchanba nincs varrós készlet. Hol nézzem meg?
2008. okt. 22. 06:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Bp-en a külső Váci út 91. szám alatt van a Coats-nak a mintaboltja. Ha jól tudom, itt kiszolgálnak kiskerben is. Legalábbis, míg dolgoztam a szülés előtt így volt.

Vagy pedig a XII. Kiss János altábornagy u. egyik sarkán (közel a MOM parkhoz, az Alkotásról ha felsétálsz, az első sarkon van.) van egy Zig-Zag nevezetű rövidáru kis- és nagyker. Ők hétköznap csak du 3-ig vannak nyitva, de biztos, hogy kiszolgálnak kisker vevőket is. Ezen a két helyen szerintem mindent megkapsz amit csak szemed-szád megkíván :))) Remélem tudtam segíteni :)

2008. okt. 22. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még kettő: egyik a Széna téren, a Mamuttal szemben a sarkon a szerelvénybolt mellett van egy rövidáru bolt a másik bolt pedig a Margit krt-on ha sétálsz lefelé a Széna tértől a jobb oldalon kb a harmadik sarkon...
2008. okt. 22. 07:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Na még egy Pesten: ha a 4-6 villamosról leszállsz a Király utcánál és a jobb oldalon indulsz el a Blaha felé, pár méter után van a XII. ker-i nagykernek egy kisker boltja. Remélem, még ott van én tavaly májusban jöttem el a cégemtől és akkor még megvolt ott a bolt :)
2008. okt. 22. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a Teleki téren babatextil boltban vettem nagyon édes anyagot, olcsón nagyon nagy választékuk volt. Mellette van röltex szerü, kaptam mindent. Aztán onnan sétáltam a Blahára, a Népszinház utcában, egy rakás üzlet, szivacsok, töltő anyagok, amit csak akarsz.

Üdv.

2008. okt. 22. 07:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok : ha rámész a varrás.lap.hu-ra, ott a jobb oldali oszlopban megtalálod a rövidáru és kellék boltok listáját! Innen tudsz mazsolázni, melyik van hozzád a legközelebb :)
2008. okt. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!