Van itt olyan anyuka aki ugy gondolja, hogy csak egy
gyereket akar pedig nincsenek anyagi gondok?
Figyelt kérdés
Senkit nem itelek el csak kivancsisagbol kerdem mert nekem van egy kisfiam de nem szeretnek tesot. Igy harmasban kepzelem el tokeletesnek az eletunket. Erdekel, hogy mas is van ezzel igy?
2010. máj. 29. 10:53
1/9 anonim válasza:
tuti van!! nem vagy egyedül! nekem 3 bnőm is így van, elég nekik egy gyerek.
mondjuk én pont fordítva vagyok... szeretnék még, de az anyagiakat is nézni kell sajnos.
2010. máj. 29. 10:59
2/9 anonim válasza:
Én is így voltam vele, de becsúszott a második. Akkor nagyon megrémültem, dúltam-fúltam, de azt tudtam, hogy megtartom. Így átállítottam az agyam, még az terhesség elején járok, még most is meg vagyok ijedve, de azért várom a babát.
2010. máj. 29. 12:01
3/9 anonim válasza:
persze hogy van.ha te így érzed jónak,és a párod is egyet ért veled akkor tégy így.Bár sokan mondják hogy nem jó az egyke gyerekeknek.Az első fiam 18 évig volt egyke,sose láttuk rajta,hogy picivel is másabb lenne mint a többi gyerek.nem hiányzott neki a tesó mert nem tudta milyen is az.nem lett elkényeztetett,nem lett követelőzös,és nem körülötte forgott a világ,szóval ez csak nevelés kérdése.
2010. máj. 29. 13:03
4/9 anonim válasza:
Szia! Igen, mi csak egyet szeretnénk :-) Most született februárban. Sajnos olyan szülés volt, hogy amiatt sem, de eleve azt terveztük, hogy egyet "szülünk" és ha még szeretnénk, akkor örökbefogadunk egy árva babát később.
2010. máj. 29. 13:06
5/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 14 hónapos a lányom és nem akarok még egyet. így hármasban jó lesz nekünk. Persze akinek mondom mindenki azzal jön, hogy ó majd pár év múlva nem ezt mondom. Nem tudom, most így gondolom.
2010. máj. 29. 13:27
6/9 anonim válasza:
szia
Nekem is egy kislányom van. Mindig is csak egy kislányt szerettem volna. Szülés után ez még erősebb lett. Félek a szüléstől is. Vele császároztak, 3 nap után, sok vért veztettem stb. Meg hát imádom a pici lányom de nem vagyok vmi türelmes természetü, mondjuk hál istennek nagyon jó baba.De még attól a kevés éjszakázástól is kikészültem. Tisztelem azokat az anyukákat akik ezt tudják csinálni 2-3 gyerekkel. Nekem nem menne.
2010. máj. 29. 13:49
7/9 anonim válasza:
Minden ember mas, ha te igy latod jonak, akkor ez igy jo:) Azt mondjak persze, hogy nem jo egykenek lenni, de sok egyke van ebben a vilagban es megel teso nelkul is.
2010. máj. 29. 15:13
8/9 anonim válasza:
Jelen!:-)
Mi nem is akartunk azelött sem több gyereket,csak egyet.Nálam voltak problémák a szülésnél,a kisfiammal is volt baj.Mára minden tökéletes,de soha-soha többé nem akarok szülni!Így marad nekünk Ő,így éldegélünk hármacskán...:-)
2010. máj. 29. 16:31
9/9 anonim válasza:
Én nem szeretnék tesót, párom igen. Az, hogy most nincsenek anyagi gondok, egy dolog, de nem lehet tudni mit hoz a jövő! Én úgy gondolom, hogy ennek az egynek mindent meg tudunk adni, nem biztos, hogy kettőnek is menne! Nem szeretném, ha nélkülöznének!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!