Mióta megszültetek miben vagytok éjszaka?

Gyermekágyasan biztos nem fogsz pucérkodni, mivel tampon tilos.
Ha folyik a tej a melledből, az se túl kellemes.
Egyébként hálóingben.
gyermekágyas időszak elég logikus, ha arra vagyok kíváncsi konkrétan azt kérdezem. Annyira gagyi nem vagyok.:)
meztelenül nem aludnék,amíg megvan az esélye h átjön hozzánk az ágyba. ha már nem szoptatok akkor egy rövidujju felsőbe gondoltam aludni meg bugyiba vagy vannak ha jólláttam rövid pizsamanacik és abban.:)
csak sosem tudtam elképzelni ki miben van, és milyen leszokni a pucérkodásról.:)
császáros leszek,tehár a hálóing praktikus is lehet jobb mint egy nadrág.

Bármilyen sima póló is jó, felhajtod és már szoptathatsz is. Babaként biztos nem fogja érdekelni, mi van rajtad vagy mi nincs. Inkább abból lehet probléma totyogós kortól, hogy neki miért kell felöltöznie, ha neked nem.
Egyébként igaza van elsőnek, gyerektől függ, akad, amelyik még iskolásként is rendszeresen vagy csak olykor megjelenik. De ez majd úgyis csak élesben alakul, mennyire tudjátok folytatni az eddigi szokásaitokat.

A kisfiam lassan 5 éves, sokáig gyönyörűen aludt a szobájában az ágyában, most kábé 2 hónapja minden éjjel ébred, és átjön közénk, fél a sötétben. Szval valóban hosszú évekre készülj!
A tejcsöpögés szintén nem csak a gyermekágyas időszakban jellemző, nekem az első kb. 4 hónapban csöpögött a tejem, gyakran el is öntött, aztán voltak időszakok, amikor valamiért több termelődött, vagy átaludták a gyermekeim az éjszakát, és reggel eláztattam az ágyat, szval ez is lehet akár egy hosszan tartó jelenség.
Én a szoptatós tejcsöpögős időszakban puha de sűrűn gumírozott pamuttopban, valamint bugyiban aludtam. Télen előkerül a pizsi, egyébként pólós, topos vagyok.

Koszonom szepen h irtatok.
Hat akkor majd kialakul mi a kenyelmes meg ilyesmi.
Pizsama nadragot nem.tudom sokáig elviselni,mert zavaró , hálóing sztem vagy soha vagy rég volt rajtam!:-) szval majd kialakul. Korhazba ugyis kell vinni 2-3 db háloinget majd meglátom milyen az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!