Szerintetek szép név az Amina?
Figyelt kérdés
11 éve próbálunk összehozni egy babát a férjemmel,most 6 hónapos terhes vagyok,kislány,és mivel ő az első és szerintem az utolsó gyerekünk(8-at veszítettünk el),és ennyit vártunk rá,szeretnénk ha egy picit különlegesebb nevet kapna,hiába imádom a magyar neveket.2010. máj. 28. 21:40
11/24 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de az a lenyeg, hogy Nektek tetszen.
Gratulalok a kis csoppseghez :)
Vigyazzatok magatokra!!
12/24 anonim válasza:
Gratula!Hogy a kérdésre is válaszoljak,bocsi,de nem tetszik,én is imádom a magyar neveket,találni koztuk is sok szépet.
13/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!
A Mira és a Kira (a lányomat így hívják :) ), Kiara is!
14/24 anonim válasza:
A kedvencem! :)
Ha lesz kislányunk is, én is ezt a nevet fogom választani,
üdv
15/24 anonim válasza:
barátnőm lánya Amina
nekem nagyon tetszik a név
(eyébént a kiscsaj is egy tünemény :-))
gratulálok és boldog babavárást
16/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. És a jelentése is: öszinte, hüséges. Amúgy Mohammed próféta anyját hívták Aminának, úgyhogy nem akármilyen név. :-)
Sok boldogságot az új élethez!
17/24 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név,hát ha ezt előbb hallom...Külön megérdemli a kislányotok ezt a nevet,mert ő egy ajándék,hiszen sokat vártatok rá,ettől méginkább ráillik a név.A különlegességgel pedig ne foglalkozz.A mi kislányunk Hanga és mindenki furcsán néz ránk,mikor meghallják.Már rég nem foglalkozok ezzel.
18/24 anonim válasza:
Gratula a babához! Szerintem nagyon szép ez a név ha majd egyszer lesz gyerekem szerintem én is ezt adom majd neki :D Amúgy azt jelenti hűséges, megbízható, biztonságos, de gondolom már biztos rá kerestél, vagy utána néztél. A lényeg hogy még a jelentése is jót sugároz :D
19/24 anonim válasza:
Szerintem is szép,de akkor már inkább Amirát adnék,aminek a jelentése hercegnő! :)
Bár a ti választásotoknak sem rossz,ahogy olvastam! :)
Gratulálok a babucihoz!!! :)
Sok-sok egészséget kívánok nektek!!! :)
20/24 anonim válasza:
Szép név. Örülök, hogy boldogok vagytok és boldog babavárást, legyetek egészségesek. Az én két lányom Gréti és Niki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!