Valaki adná a gyerekének a hét vezér nevei közül valamelyiket (Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm)? Ha igen, melyiket?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 21:16
11/17 anonim válasza:
Kisfiam Elôd. Szerintem az Àlmos se rossz, ha nem groteszk a vezetéknévhez.
12/17 anonim válasza:
Álmos és Előd teljesen jó nevek.
13/17 anonim válasza:
Én nem adnám, számomra mind borzalmas.
14/17 anonim válasza:
Az Álmos szép hangzásra, viszont nem adnám, mert túl direkt a jelentése. Főleg mivel a párom vezetékneve is egy keresztnév végül is és furán hangzik, hogy álmos...
Az Előd tetszik és az Árpád is, de nem adnám egyiket sem. A többi nem is tetszik, de mind vállalható.
15/17 anonim válasza:
Huba nagyon tetszik, de félnék adni, mert az emberek gonoszak és úgyis csúfolnák.
16/17 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, talán emiatt is, de nincs olyan köztük, amiből ne tudnék gúnynevet faragni. Nekem az Álmos sem tetszik, nagyon nem, pontosan azért, mert ez inkább melléknévként használatos. Ahogy mondta is az egyik hozzászóló: Ha Álmos vagy, menj aludni!
17/17 anonim válasza:
Előd, Huba nem annyira rossz, a többi borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!