Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fenistil cseppet tárolhatom...

Fenistil cseppet tárolhatom hűtőben? Nálunk csak a hűtőben van 25 fok alatti hőm.

Figyelt kérdés
Tetőtérben lakunk és nem tudom hol tároljam azokat a gyógyszereket amikre az van írva hogy 25 fok alatt tárolandó. A hűtő hideg nem árt neki? Nem akarom hogy a 30 fokos lakásban megromoljanak. Egyszer a Rectodelt kúpunk így ment tönkre. Hogy egész nyáron a lakásban állt, amit szintén elég szobahőm-en tárolni. Októberben amikor elővettem már nem volt színe:( Megromlott a nyári melegben. Szóval a szobahőm-en tárolandó gyógyszert lehet hűtőben is tárolni?
2010. máj. 28. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. Bár valóban csak azt írják, hogy 25 fok alatt. Tényleg megromlanak, ha melegben vannak. Szerintem a hideg csak nem árt neki. De legjobban akkor jársz, ha megkérdezel gyógyszertárban vkit és elmondod mi a problémád. Gondolom ők csak jobban tudják.
2010. máj. 28. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Amire azt írják, hogy 25 fok alatt, azt nyugodtan tarthatod hűtőben, semmi baja nem lesz.
2010. máj. 28. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Én minden gyogyszert hütöben tárolok.Nálunk nem számit mit irnak rá.A ygogyszerész mikor megkérdeztem elöször hogy betehete akkor azt mondta minden gyogyszert lehet hütöben tárolni.Csak azért tartom ott mert ez az egyetlen hely ahol a kislányom nem keresi.Minden hova képes felmászni viszont a hütöt nem tudja kinyitni mert fent van a karja.
2010. máj. 28. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ott tartom. És minden más gyógyszert, lázcsillapítót, stb.
2010. máj. 28. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi, akkor hűtőbe teszem:)
2010. máj. 29. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!