8 hónapos babámnak lassan 6 foga lesz kint, mikortól és hogyan kell mosni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 20:15
1/8 anonim válasza:
Az én lányom 13 hós és 4 foga van. Minden esten mossuk fürdés közben. Nenedent fogkrémet vettem, van hozzá szilikon ujjra felhúzható kis fogkefe. Nagyon élvezi!
2/8 anonim válasza:
Enyém 11 hónapos és 8 foga van. Amikor már 4 foga volt, azóta mossuk. Imás fogat mosni, mindig kéri rögtön a kis fogkeféjét. De azt mondják nem kell még fogkrém. Van a MAM-nak pici sörtés fogkeféje, meg gumis masszírozós is. Szereti, mert masszírozza is az ínyét. Szerintem ilyenkor kell rászoktatnunk őket, mert ha az esti fürdés része, szerintem ezt megszokja és talán később sem kell veszekedni velük.
3/8 anonim válasza:
16 hónap, 8 fog. Mi is fogkrém nélkül mossuk minden este fürdés után babafogkefével.
4/8 anonim válasza:
Az én lányaimnak már 4 hónaposan kint volt az első foguk.Azóta mossuk Nekik minden este.
5/8 anonim válasza:
14hónapos lányomnak mindennap este mosom.1éves koráig oda adtam neki a gumi fogkefét és a sörtéset,engedtem,hogy rágja egy ideig.1éves kora után vettem fogkrémet,gabit(epres)tejfogakra.Szerintem tetszik neki az ize imád fogat mosni.Persze nagyon picit teszek rá.Mostmár én mosom és engedi.
6/8 anonim válasza:
Már az első fogacskát is mosni kell! A Dm-ben lehet kapni ujjra húzhatós fogkefét, mi azzal kezdtünk, meg negyed borsónyi lenyelhetős fogkrémmel. Pár hónap után váltottunk rendes gyerekfogkefére. Most 22 hós, már egyedül szépen megmossa, de azért én is átsikálom neki reggel-este.
7/8 anonim válasza:
Én csajomnak 2 foga van, már mossuk.
8/8 anonim válasza:
Nálunk is 2 foga van, és "mossuk", de fogkrém nélkül. DM-es 3 féle van összecsomgolva. Az elsőt használjuk, inkább valami rágókára hasonlít. A kicsi fogkefe masszírozza a fogínyt és csillapítja a viszketési ingert fogzáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!