Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 21 hónapos vagy a körüli...

21 hónapos vagy a körüli gyereketek játszik már önálloan? És mivel?

Figyelt kérdés
Az èn fiam nagyon nem tudja lekötni magát a játèkaival, egyedül is ritkán játszik. Másnál is előfordul ez?
2017. okt. 8. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Már egy évesen is egyedül játszottak, mert hagytam őket egyedül is játszani. Csak esténként volt közös játék.
2017. okt. 8. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Én meg hagytam volna a fiam egyedül játszani már 1 évesen is, de nem akart, én kellettem neki vagy hogy vele játszak. Nem azért, mert nem tudott volna egyedül, csak nem akart.

21 hónaposan viszont már volt, hogy eljátszott egyedül, volt, hogy igényelte az ottlétem.

2017. okt. 8. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Lányom van, neki a játékkonyhás kiegészítők jönnek be. Kever, kavar, főz, kávét tölt. Ha egyedül van, akkor ezzel elvan egy darabig, mondjuk 10 percig. Mostanában felfedezte a nagyobb tesótól a gyurmát, ceruzát, ezekkel is egyre többet elvan.
2017. okt. 8. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
*pontosabban lányaim vannak
2017. okt. 8. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak ha ott voltam én is. Mindegy mit csináltam, eltologatta az autóit, vagy duplo-ból épített tornyot. Inkább ezekkel volt el magában, a többihez kellettem. De ha elmélyülten játszott is szaladt utánam, ha kimentem a szobájából.
2017. okt. 8. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

A fiam most 20 hónapos, max 10-15 percet játszik el magában és utána jön és csatlakozni kell hozzá vagy hozza sorban a könyveket, hogy olvassunk. Amivel a legjobban elvan egyedül is azok a labdái, a golyópálya, kisautók és az építőkockák. Könyvet is szokott egyedül nézegetni, de azt jobban szereti társaságban (úgy akár 30-40 percen keresztül is egymás után több könyvet).

Valószínűleg az elkövetkető időszakban nőni fog az idő amíg magába kell játszania, mert kénytelen lesz, 1 hónapos a kistesó és jövő héttől nem lesz már hétköznap munkaidőben segítségem.

2017. okt. 8. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is elvan, de legyek ott én is! Ha nem vagyok, akkor húzza a kezem, hogy menjek be a szobába, vagy kijön.
2017. okt. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!