Nálatok is mindig az van hogy beszólogat "apa"?

Az én Férjem sem ilyen.
ő mondjuk nem jön velünk sétálni én ezért mindig szomorú vagyok(csak hétvégéről van szó)
Amúgy éjszakát ő szokott felkelni hozzá de a többi mindent én csinálok,meg néha reggel ad neki tápszert.egész nap odavan,reggel elmegy este jön mikor a gyerek már alszik.tehát én furdetem etetem pelenkazom öltöztetem főzök neki enni stb... Hétvégén tudok magunknak is főzni meg sütni olyankor vele van,de etetni nem szokta,ha nem vagyok itthon(kimenő :P) akkor is elkészítem és elmondom mit hogyan(pl tejpép) kell.tisztába is szokta tenni de öltöztetni nem tudja.... :D inkább nem szereti.
Nem sok segítség de mégis jobb mint a semmi,vagy a beszologatasok.

Nálunk nem szólogat be,nem is tűrném el. Attól, hogy pénisszel a lába között született, még nem felsőbbrendű.
Ezenkívül ketten akartunk gyereket, tehát neki is ki kell vennie a részét a nevelésből/gondozásból.
Állj a sarkadra, és mondd meg ennek a herének, hogy állítsa le magát.

Próbálkozott vele.
Otthagytam a babával két órára, ha ennyivel jobban tud gyereket nevelni, biztosan megoldja.
Erre a viselkedésre érdekes módon azok az apukák hajlamosak, akik egy zoknit nem tudnak ráadni a gyerekre és egy percet sem voltak vele kettesben.
Nyomd a kezébe a kicsit és tessék vele foglalkozni! Nem csak tiéd. Te meg addig főzöl, pakolsz, elmész fürdeni, elugrasz boltba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!