Mit adtatok 5 hós babátoknak és hogyan készítettétek el? Volt aki esetleg már ennyi idösen adott húst?
Általában ha már betöltötte az adott hónapot, utána lehet adni azt a fajta zöldséget.
De ez sem törvényszerű. Mi korán kezdtük a hozzátáplálást, így a 6 hónapos kajákat már kapta 5 hónaposan. Semmi baja nem lett tőle. Adtam neki húst is, van már csirke-pulykahús az 5 hónapos üveges ételekben is.
gyümi ha muszáj 4 hótól lehet. alma,meggy,barack
zöldség 6 hótól
hús szigorúab a 7. hótól ami csirke vagy pulyka + heti 1x 3-5 dkg csirkemáj.
elvileg mindig a betöltött hót kell nézni
5,5 hónaposan kezdtem a kicsimnek adni almát, de nem szerette, helyette adtam őszibarackot, azt viszont megeszi. Húst még ne adj szerintem.
A hozzátáplálást a táblázat alapján kell kezdeni. Egy ételt 3-4 napon át adni kell a kicsinek, ha nem lesz tőle baja (pocija nem fáj, nem kiütéses stb.) akkor jöhet a következő féle étel. Alma, sárgarépa, krumpli vagy őszibarack jó kezdésnek.
Nem írtad, hogy szoptatsz vagy tápszeres a baba, de a lényeg, hogy egyszerre csak mindig egy étkezést egészíts ki. Mondjuk a délelőtti etetést. Kb két hét és ez az étkezés már csak gyümölcsből állhat, aztán kedheted a délutáni szopi vagy tápi kiváltását. Aztán szép sorban jön majd a déli étkezés, így a reggeli és esti szopi marad csak.
Itt is olvashatsz róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!