Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtatok 5 hós babátoknak...

Mit adtatok 5 hós babátoknak és hogyan készítettétek el? Volt aki esetleg már ennyi idösen adott húst?

Figyelt kérdés
Ha egy zöldséget 6. hótól lehet adni, akkor úgy kell érteni, hogy miután betöltöttek, vagy miután 5 hos múlt? Jól jönne a segítség külföldröl írok és itt nincs védönö, hogy megmondaná, csak egy táblázatot adtak, ami nekem nem egészen egyértelmü.
2010. máj. 28. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Általában ha már betöltötte az adott hónapot, utána lehet adni azt a fajta zöldséget.

De ez sem törvényszerű. Mi korán kezdtük a hozzátáplálást, így a 6 hónapos kajákat már kapta 5 hónaposan. Semmi baja nem lett tőle. Adtam neki húst is, van már csirke-pulykahús az 5 hónapos üveges ételekben is.

2010. máj. 28. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

gyümi ha muszáj 4 hótól lehet. alma,meggy,barack

zöldség 6 hótól

hús szigorúab a 7. hótól ami csirke vagy pulyka + heti 1x 3-5 dkg csirkemáj.

elvileg mindig a betöltött hót kell nézni

2010. máj. 28. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

5,5 hónaposan kezdtem a kicsimnek adni almát, de nem szerette, helyette adtam őszibarackot, azt viszont megeszi. Húst még ne adj szerintem.

A hozzátáplálást a táblázat alapján kell kezdeni. Egy ételt 3-4 napon át adni kell a kicsinek, ha nem lesz tőle baja (pocija nem fáj, nem kiütéses stb.) akkor jöhet a következő féle étel. Alma, sárgarépa, krumpli vagy őszibarack jó kezdésnek.

Nem írtad, hogy szoptatsz vagy tápszeres a baba, de a lényeg, hogy egyszerre csak mindig egy étkezést egészíts ki. Mondjuk a délelőtti etetést. Kb két hét és ez az étkezés már csak gyümölcsből állhat, aztán kedheted a délutáni szopi vagy tápi kiváltását. Aztán szép sorban jön majd a déli étkezés, így a reggeli és esti szopi marad csak.

Itt is olvashatsz róla:

[link]

2010. máj. 28. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 5 hósan már ettük a husit! Ugyanis nagy súlya van és azt mondta a dokinő hogy kell neki a fehérje! Baba üveges kajákat vettem amiben volt hús! Most 8 hónapos már én főzök neki!
2010. máj. 28. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!