Mit kell beszereznem még a lányomnak a közeljövőben? Most 4 hós.
Figyelt kérdés
Lassan kell etetőszék, műanyag pohár, műanyag evőeszköz, kistányér, játszó mozaik szivacs szőnyeg...
Ilyesmikre gondolok.
Még nincs foga, hozzátáplálást decemberben-januárban tervezem elkezdeni.
2008. okt. 21. 16:13
1/3 anonim válasza:
számtalan előkét, felakasztható játékot, olyan plüs játékot ami zörög. (figyelj arra, h ne legyen leszedhető rész rajta, ne tudja lerágni a festéket..tehát a biztonságra) rágóka. érdemes pár üveg bébiételt bekészíteni, még akkor is, ha úgy tervezed, h házilag csinálsz majd neki. ki tudja, lehet, h fontos lesz. fogzáshoz fájdalomcsillapítót(nurofen), kúpot lázcsillapításra. mivel tél jön, kellenek meleg holmik, takarók, sapka, harisnya... fürdőjáték, bébikomp( nem mindenki szereti). ha sokat utazol, egy kengurút, v hordozó kendőt.
2/3 anonim válasza:
Mivel lehet hogy egy két hónap és már elkezd mászni majd lehet hogy fel is áll, ezért élvédőket a bútorra, konnektorba vakdukót, a hozzátápihoz szűrőt, almareszelőt (üveg), citromfacsarót, egy jó botmixert, esetleg turmixgépet ha még nincs, baba fazekat fedővel, ami nem teflonos hanem zománcozott, melegentartó műanyag tálkát, én vettem műanyag előkét mert könnyebben tisztántartható, a pohár olyan legyen aminek a széle kifelé hajlik. Én olyan kanalat vettem aminek a széle elszíneződik ha túl forró az étel, és hosszú nyelű legyen, a fogzáshoz rágókát, fájdalom és lázcsillapítókat én homeos termékeket haszbálok, bocsi kicsit elkalandoztam, de azért írom....:) ja és külön vágódeszkát a picinek egy műanyagot én ezen csak gyümit aprítok, és egy fát amin majd a husiját, de ott még nem tartunk. Egy mérőpohár is jól jöhet bár én még sosem használtam de még csak nem rég kezdtem a hozzátáplálást. Esetleg szekrényzárakat is célszerű. Hát nekem most hirtelen ennyi jutott eszembe. De majd biztosan írnak még nálam sokkla tapasztaltabb édesanyák is, mert én is első babás anyuka vagyok. Azért remélem segíthettem. Majd még vissza nézek hogy miket írnak mások. Üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
Jesszus, én ilyen messze nem is gondolkodtam:-) Köszi a tanácsokat, ötleteket, várom a továbbiakat is:-)
2008. okt. 21. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!