Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ennek a Chicco pihenőszéknek...

Ennek a Chicco pihenőszéknek levehető és mosható a huzata? Erre a fajtára gondolok. Link

Figyelt kérdés

[link] BEB07A48-2856-4E4F-BD5C-8E9F865808B1. ivy

A lap legalján van a pihenő szék.Sajna nem írják, hogy mosható-e.

Szeretnék véleményeket kérni,ki lehet-e használni és szeretik-e a babák.Én ingyen kápnák egy ílyet , és teljessen újat.

2010. máj. 28. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a linket nem tudtam megnézni, de rákerestem a nevére és amit kidobott az olyan, mint amilyen nekünk is volt. Lehet mosni a huzatot, de nekem a kislányom nem igazán szerette. De végül is neked nem kerül semmibe, fogad el és hátha a te babád szeretni fogja. Nálunk a szomszéd kislánynak is volt hasonlója és ő csak abba aludt.
2010. máj. 28. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lehet megnyitni a linket. Felteszed mégegyszer?
2010. máj. 28. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
14.O5 vagyok. Rákerestem én is. Nekünk is ilyen van, nagyon praktikus, imádjuk! Fiam 6 hós, még ebben eszik, hintázik, néha alszik, játszik benne. Én úgy tisztítom, h. berakom a zuhany alá, és körömkefével átdörzsölöm. Pár óra alatt megszárad. Én csak ajánlani tudom.
2010. máj. 28. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Remélem jó lesz a link.

2010. máj. 28. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekünk is ilyen van/volt!
2010. máj. 28. 22:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megrendelem,mert mást is kérhettem volna, de ha mosható akkor nekünk is jó lesz.
2010. máj. 29. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!