Amióta tápszert váltottunk a babám nem alussza át az éjszakát? Létezik ilyen?
Nutrilon 1-et adtam elöször a babámnak, mivel nemvolt neki elég a tejem. Mikor elmentünk a háziorvoshoz nem igazán tetszett neki hogy ezt vettük igy felírta a BEBA HA (Glutén Mentes) tápszert!
A babám 12-hetes!
Szia! Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a tápszerváltás az oka. Az én babám is akkor kezdte átaludni az éjszakát, amikot az esti szopizást tejpéppel váltottuk fel. Egyszerűen az jobban telítette a pociját, ezért nem ébredt fel az éjjel. Szóval lehet, hogy az új tápszertől nem lakik úgy jól. Egyébként kíváncsi lennék milyen okból váltatott veletek tápszert a háziorvos ha egyszer a másik bevált. Tény, hogy először a gluténmenteset szokták ajánlani de csak hogy nem alakuljon ki gluténérzékenység (legalábbis nálunk így szokták), de ha már megkóstolta a Nutriont, és nem lett baja, miért kellett váltani?
Én ezt megbeszélném az orvossal vagy a védőnővel a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!