4hós lányomnak ki szeretném lövetni a fülét, lehet egyből karikát kérni bele? Mit ajánlotok? Tapasztalatok?
Gyógyfülbevalót lövünk először, aztán legalább 2 hétnek el kell telnie amikor ki lehet cserélni az általad választott fülbevalóra. A 2 hét az a minimum idő!!!!
egy kozmetikus
a kozmetikus vagyok. nem javasolt pont a gyulladás veszély miatt,de ha szúrva van a fül,akkor viszont nagyobb esélye hogy begyullad. Szerencsétek volt,hogy nem gyulladt be.
Nos én azt szoktam javasolni,hogy 3 hónapos kortól 6 hós korig érdemes lőni,mert akkor még nem veszi fel a baba a fájdalmat,és hamar hozzászokik a fülihez,és még nem babrálja,így hamarabb gyógyul. 6 hós kor után pont ezért nem javasolt,mert babrálná a fülét. Legközelebb 2 éves kor után érdemes próbálkozni,mert akkor már fel tudja fogni,és el is lehet magyarázni neki,hogy nem szabad hozzányúlni.
a lányomnak szintén 3 hósan lőttem,mondhatom meg sem kottyant neki. Mégcsak nem is sírt,és a lövés után 10 perccel már az ágyában aludt,simán rá is feküdt a fülére. :)
Szóval hajrá,hidd el nem fáj Nekik,max egy picit kellemetlen,de a legtöbb gyerek csak azért sír,mert egy picit le kell fogni őket,hogy ne kapálódzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!