Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segítsek a babám...

Hogyan segítsek a babám elálló fülén?

Figyelt kérdés
lánykámnak születés után mind2 füle nagyon oda volt tapadva a fejéhez, úgy kellett kézzel elhúzni a fejétől, hogy levegőzzön a bőr alatta. Most 4 hós és ahogy már szépen tartogatja a fejét, a füle (főleg az egyik) külön életet él, előre lendül a fejével együtt, olyan mint egy kis elefánt füle, lengedezik. De már most látszik hogy ha függőlegesben van a gyerkőc, hogy eláll az egyik füle de még nem keményedtek meg a porcok. Van rá megoldás?,
2010. máj. 28. 06:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hajlítgasd visszafelé.

rám az összes orvos azt mondta, hogy nem fogok tudni járni, de fater "kihajtogatta" a lábam :D

2010. máj. 28. 06:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az en kisfiam 3.5 honapos es neki is elallt az egyik fule. De erdekes, hogy csak az egyik. En rajottem, hogy amikor szopizik akkor ahogy fogtam maga ala turte. Amikor jatszott es forgatta a fejet akkor is ha erre az oldalara fordult maga ala turte. Nem tudom en sem a magyarazatot re, hogy miert csak az egyiket. :) A masik oldalon nem. En ezert amikor szopiztattam mindig eligazitottam a fulet, hogy jol hatra simuljon es rajta fekudjon. Ha jatszott ugyszinten. Inkabb ott ultem mellette vegig es ha lattam, hogy beturodik a fule megemeltem a pici fejet es rafektettem. Nekunk kb 3 het alatt rendbejott es egyforman hatrasimul mind a ketto vagyis normalisan allnak. Most ha fordul mar nem is turi maga ala de azert meg mindig odafigyelek es nezegetem.
2010. máj. 28. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
egy nagyon laza fejpánttal menni fog hidd el:)
2010. máj. 28. 08:51
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, akkor mégis használom azt a fejkendőt, amit a párom erőltet, de én eddig nem hittem benne hogy segíthet. De ha ti is azt mondjátok, akkor meg vagyok győzve :))) köszi még 1x
2010. máj. 28. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha genetikailag áll el, akkor semmi nem segít. De ha csak a rossz tartás miatt, akkor hajrá fejpánt!
2010. máj. 28. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!