Kitti, Imola vagy Dorottya?
Születendő kislányunknak e három
közül választanánk nevet. Ti melyiket adnátok? Az Imolát lehetne Molli-nak becézni, a Dorottyát pedig Dorkának.
Kitti
A Dorottya rettenetes,rotyi,rotty...nem akarnám hogy igy csufoljanak.
Az Imola öreges,nem is szép szerintem
13as, azelőtt hogy bárkit is csúfolni kezdesz tanulj meg írni, mert szánalom :-D
Kérdező: A Kittin kívül mind tetszik, talán az Imolát választanám, az ritkább, de vállaható.
Engem is Dorottyának hívnak:) Még egyszer sem csúfoltak miatta.
Eddig a rottyanásra nem is gondoltam és nem is hallottam még az elmúlt 20 évem alatt. Ma is tanultam valami újat :D.
Legalább 25 féleképpen becéztek már, de egyikkel sem volt bajom, bár a legjobban a teljes nevem szeretem.
Szerintem szép a Dorottya és örülök,hogy ez a nevem.
Van pár Dóra ismerősöm, de a Dorottyák ritkábbak és ugyanazokat a beceneveket lehet használni mind a kettőnél. Egyébként a Dóra név a Dorottya becéző alakjából önállósult.
Imola kicsit furcsán hangzik, de a Molli becézés aranyos.
A Kitti sem rossz, úgy tapasztaltam karakteresebb lányok szokták viselni.
Azt válaszd amiről úgy érzed,hogy illene a lányodhoz, akár most kicsiként, akár majd később is. Pl. Irénkének hívni egy kisbabát nekem furcsa, az idős nénik jutnak róla eszembe. :D
*utolsó vagyok:
még annyi,hogy eddig ahány Dórival találkoztam,mind jófej volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!