Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is nyügös a babája...

Másnak is nyügös a babája mostanában?

Figyelt kérdés
pár napja(amióta ezek a hülye időváltozások vannak),a lánykám nyugtalan ,nem tud mélyen aludni,rengeteget bömbizik ok nélkül,vigasztalhatatlan sokszor.2és fél hónapos.van valami jó tipp nyugtatásra??mert amúgy egy vigyorgós,jókedvű kislány,aki az elejétől szinte átaludta az éjjeleket,most meg minimum3szor felkel.a cumi sem kell
2010. máj. 27. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne is mondd. Alig bírok a kisfiammal, aki 4 hónapos. Én próbálok minél többet foglalkozni vele, ő imád kézben lenni, sokat simogatom és magyarázok neki, próbálom terelni a figyelmét. Amikor tehetem leviszem, mert szereti a levegőt. Nehéz ez az időszak, de csak lesz jobb idő is.
2010. máj. 27. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
3 hónapos a kisfiam, ma kb. 5-ször próbáltam altatni, 10 perc után mindig felkelt. Most is, pedig este fél 9 körül simán elalszik. Nem is tudom, talán melege van. Fogalmam sincs hogy öltöztessem, mert amúgy meg nagyon fázós. De biztos a frontok is hatnak rá.
2010. máj. 27. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Húúú! Már azt hittem, csak én kezdek egy picit türelmetlenebb lenni! Az én 11 hetes lányom detto! Napközben ha már alszik fél órát, akkor örömtáncot tudnék járni:) Amint el kezd szakadni az eső, legyen az délután vagy estére 6-7 körül, úgy alszik 1-1,5 órát, mint a bunda. Aztán megy a szenvedés kb 9-10-ig. Bár az éjszakára annyira nem panaszkodhatom, mert ha 9 után elalszik, akkor kb 3 körül kel. Eszik, aztán durmol kb 6-ig. Majd kezdjük előlről a napot. Mi el is neveztük "kisbékának", mert ennyire érzi az esőt:)
2010. máj. 28. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!