Másnak is "megőrült" mostanában a babája?
Figyelt kérdés
9 hós kisfiam napok óta egész nap rajtam csimpaszkodik, ha leteszem, rögtön hisztizni kezd, evés közben egyfolytában nyüszög és a kezét nyújtogatja a kanálhoz, de ha a kezébe adnám, elveszi rögtön, nem tudom mit akar.
Ennyit 9 hónap alatt nem hisztizett, mint az elmúlt három nap alatt.
Az idő teszi? vagy más oka lehet? Nem sokáig bírom idegekkel, így is feszültebb vagyok vele, mint kéne már :(.
2010. jún. 18. 13:06
1/6 anonim válasza:
Megviseli az időjárás... a felnőttek is feszültebbek, csak a picik nem tudják milyen ez, ezért jobban megviseli. Reménykedjünk egy normális időjárásban, légnyomásban és minden helyrejön. Sajnos türelem kell.
2/6 anonim válasza:
A foga, front vagy szeparációs szorongás. nos nálunik is ezek váltogatják egymást. kitartás!
3/6 anonim válasza:
Szerintem az idő miatt lehet.A lányom 1 éves és tegnap nem lehetett vele bírni.Nyűgös volt,sírdogált,egész nap az ölembe akart lenni,a wc-re sem tudtam menni.Állítólag az időváltozást megérzik és amiatt van ez.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is az időre gondoltam, ami elkeserítő mert mostanában elég sokáig jósolják ezt...
2010. jún. 18. 13:58
5/6 anonim válasza:
Mintha én írtam volna. 3 napja nem akar napközben aludni, állandóan rajtam csüng, nem akar enni, dörzsöli a szemét, álmos, de ha leteszem, ordít. Már nekem is lassan elpattan a húr....
6/6 anonim válasza:
14,5 hónapos lányom kedden idegileg kicsinált, egész nap hisztizett. Tegnap meg tegnapelőtt itt voltak anyuék, egy tündér volt. Ma f12-ig tündér volt, utána viszont n2-ig hiszti ezerrel. Álmos volt, de nem akart aludni, enni sem evett, semmi nem volt jó. Most 1 órája alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!