Második gyerek után hogy és mikor fogytatok le? Szoptatok, de elsőnél se ment le azalatt és utánna se, hiába a diéta torna.
Figyelt kérdés
Ha kevesebbet eszek akkor nincs annyi tejcsim:(.Hogy csináltátok??2010. máj. 27. 18:44
1/3 anonim válasza:
Kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. elkezdtem rá gyógyszert szedni és nem híztam tovább. Másfél hónapja nem szopizik, azóta egy régi bevált diétával már 8 és fél kilót fogytam. Szerintem vizsgáltasd ki magad! De a diétával vigyázz ne menjen a tej kárára.
2/3 anonim válasza:
Szerintem amíg szoptatsz csak azzal foglalkozz, hogy legyen tejed. Utána ráérsz gondolkodni, hogy mit is tehetnél. Én 30 kg-t híztam és rajtam is maradt sajna. Szeretnék megszabadulni tőle, de kezdek körbe nézni és látom, hogy más anyukák akik szültek sem mind soványak. Úgyhogy kezdem elfogadni magam egy kicsit.
3/3 A kérdező kommentje:
Persze megpróbálok nem erre gondolni,de hát itt a nyár,mindenki csini,rajtam kivül mert gyűrödik a háj:((az ismerősök közt aki szült mind visszafogyott (,persze csak 1 gyerekük van).Tudom ilyen alkat vagyok,de hogy van az hogy aki szoptat az le is fogy,nállam meg nem működk a dolog.
2010. máj. 28. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!