4 hónapos babát lehet vinni bevásárlni?
Figyelt kérdés
babám 4 hós és ha otthon hagyuk a mamával akkor hatalmas ordításba kezd miután elmentünk rá 20 percre.így arra gondoltunk hogy vinnénk magunkkal.. Pl Auchanba Tescoba2008. okt. 21. 10:01
1/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtam elviheted.Mi egy hós korában már esküvőn is voltunk vele és jobban bírta, mint a felnőttek.Mi mindíg vittük magunkkal vásárolni.
2/8 anonim válasza:
Egészen nyugodtan viheted. Mi már 2 hónapos kora óta visszük magunkkal szinte mindenhova :) én szeretem ha ott van velünk és igen el lehet kapni bacit, de muszáj kimozdulni a lakásból! Menjetek nyugodtan, biztos nagyon fogja a baba is élvezni a nyüzsit, a sok fényt és csillogást :) Jó vásárlást! Egy 15 hetes kisfiú anyukája
3/8 anonim válasza:
Persze,mi 1. hótól visszük,mindig nagybevásárlást csinálunk,és végigalussza.Sosem volt beteg esetleg ezmiatt ha attól félsz hogy a nagy tömegben elkap valamit,azt megteheti máshol is,szval nyugodtan,sztem a babák szeretnek vásárolni:-)Ahogy másokat is nézek:-)
4/8 anonim válasza:
Presze, én 2 hetes kora óta viszem. Mondjuk most télen filgyelj rá nehogy elkapjon valamit a többi embertől. Időzítsétek a vásárlást az alvás idejére, és akkor le tudod takarni a hordozót egy taxtilpelussal.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan vigyétek! Mi a bébihordozóval együtt tettük a bevásárlókocsiba, egy másik kocsibe pedig a vásárolni való cuccot. Még élvezte is, hogy elérte a lábával a kocsi rácsát.
A hangok, szinek pedig különösen tetszett neki.
Kellemes babázást!
7 hónapos picilány anyukája
6/8 A kérdező kommentje:
Hát jó. Köszönöma válaszokat! Akkor visszük. Igen azért nem vittük mert nyügös volt sokszor és mert féltem attol hogy hogy bírná mert nem két perc egy bevásárlás.
2008. okt. 21. 10:12
7/8 anonim válasza:
Szia egész nyugottan viheted,mi 1 hetessen a Tescot jártuk.Sajnos nekem nincs kire hagynom itthon így mindenhová viszem magammal.A párom estélig dolgozik,a mamák meg jó messze laknak innen az egyik 60km a másik 100km.Így csak magamra számíthatok.Most kirándulni is voltunk Horvátba és akkor csak 2 hónapos volt.Jobban bírta az utat mint mi.
8/8 anonim válasza:
Mi 3 hónapos korától lettunk "nagy csavargók", azóta mindenhova viszem magammal, mert a mamák kozel vannak, de mindenki dolgozik, és amúgyis csak akkor vagyok nyugodt, ha velem van a picur (7 hónapos). Egyetlenegyszer volt csak gond, nagyon kiabált, de lefoglalja magát, nézelodik. szintén úgy járunk, hogy a babahordozót belerakom a kocsiba. Egyébként meg a Tescoban általában vannak olyan kocsik, amikre babaulés van szerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!