Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Játékkérdés. Ti ezt hogy...

Játékkérdés. Ti ezt hogy oldottátok meg? Vagy nálatok ez természetes volt, hogy mindkét helyen van játék?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy anyósoméknál nincsennek a babám számára megfelelő játékok.Ha elmegyünk,viszünk/cipelem kosárba/,ott eljátszik ezekkel,bár már kicsit unja,hogy ott is az otthoniakkal kell játszani. 9.hós,kockákkal,mesekönyvekkel,legókkal elvan,pakolássza.Maguktól ezidáig semmit nem vettek,hogy náluk is legyen valami.Mondani meg nem akarom,hogy vegyenek már 1-2 fajtát.Vagy hagyjak ott a sajátunkból egy párat?Vagy vegyek újakat,és azt hagyjam ott?Esetleg megsértődnek.Tudom,ez nem nagy gond,sokan biztos úgy gondolják,hogy ennél nagyom problémám sose legyen,de azért érdekel a véleményetek.Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 27. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
én hagynék ott, mondván, hogy lusta vagyok visszacipelni. Akkor nem lenne sértődés belőle.
2010. máj. 27. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 8 hónapos, de cipelem mindig a játékait anyósékhoz. Még az ágyneműjét is viszem.

Eddig minden hétvégén mentünk, de a nyáron nagyon ritkán fogunk menni, úgyhogy a most neki való játékok már talán nem fogják érdekelni, ha megyünk legközelebb. Így mindig viszem az aktuális kedvenceket, de nem az egész gyerekszobát, csak párat.

2010. máj. 27. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az jó ötletnek tűnik, hogy ott hagysz néhányat. Így a babádnak újdonságot jelent majd, amikor legközelebb mentek. Vagy ha szeretnének valamit venni gyereknapra, akkor kérj egy-két játékot tőlük a babád számára.
2010. máj. 27. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nehéz lehet. Az enyémeknek lassan több játékuk van ott, mint otthon, anyósom annyira lelkesen vásárol...Esetleg vegyél párat ottanra, és "felejtsd ott" egyik alkalommal. Amikor felhív, hogy ott maradtak, akkor meg mondd, hogy "nem baj, maradjanak, legalább legközelebb nem kell vinned". ettől talán rá is eszmél, hogy mi az ábra, ha meg nem, hát akkor nincs mit tenni...

Másik verzió, hogy egyik alkalommal nem viszel játékot, és azt mondod, hogy "hű, otthon felejtettem a játékokat". Ebből is talán rájön. Kérhetsz tőle konyhai eszközöket (fakanál, műanyag tálkák stb. amit a lakásban találni), a gyereked ezektől oda lesz meg vissza...

2010. máj. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!