Múlthét óta tejadó vagyok s nem fogadják el a tejemet, mert valami baktérium van benne. Mindent úgy csinálok, mint a kis tájékoztatóba van. Mi lehet a gond?
Ti,hogy szoktátok kifőzni?Milyen sűrűn?S hány fokon tároljátok?Bemosakodtok előtte?Kicsit bosszant,mert elvitték a sok tejet s ezek szerint kiöntötték.Az egésztől elment a kedvem.Befejezzem???
Pedig az 5,5 hónapos kisfiam kicsattan az egészségtől a 8,5 kg-jával...
Nálatok is volt ilyen,hogy nem fogadták el?
S mi volt az oka?
A hűtőbe csak 4 fokon tárolható?Mert néha 8 fokon van?Talán az lehet a baj?
Kifőzéshez te is használtál pelenkát?
És tettél bele citromsavat?
Az citromlé lenne?
Szia! Én is anyatejleadó vagyok! Nekem a kifőzéssel mindig gondjaim voltak, így átálltam a kézi fejésre. Sokkal hamarabb is kész vagyok, és sokkal többet fejek (akár fejésenként 1dl-rel is). Szerintem te is próbáld ki a kézi fejést.
Ja, és egyszer felhívtak, hogy 16 fokos volt a tej, kiderült, hogy a hűtő rossz volt. Azóta minden rendben, persze a szabályokat betartom (bemosakodás + maszk, ha bemosakodtam onnantól nem nyúlok semmihez).
A helyedben nem hagynám abba, beszélj a központtal, ők is segítenek (nekem is segítettek). Nekik az a fontos, hogy adj le anyatejet.
Első vagyok!
Én vettem egy elektromos sterilizálót abba csak 1 dl ioncserélt víz kellett,és 10 perc alatt kész volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!