Lehetséges, hogy négy hónaposom azt mondta, hogy "anya"?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már tőle az a-a magánhangzókat, de ma mintha fürdés után azt mondta volna, hogy anya, kicsit erőltetetten megnyomva az ny betűt. Annyira meglepődtem, hogy egy pillanatra abbahagytam az öltöztetést. Amikor kint vagyok a konyhában és hív, akkor is sokszor olyan, mintha azt próbálná mondani, hogy mama. Tegnap is olyan értelmesen a tudtomra adta, mit akar, mikor megkérdeztem tőle, hogy mi a baj, mit szeretnél? Megdörgölte a szemét és felém nyújtotta a kezét, hogy altassam el. Lehetséges volna ez? Egyszer olyan is történt, hogy visszakérdeztem, hogy mit mondtál? Mert annyira meglepődtem, mintha próbálgatná az anya, mama szót. Szerintetek?2017. szept. 18. 20:08
11/11 anonim válasza:
A lengyeleknél az Anja az Anna becézése.
Ők meg ezt hallják ki a gyereksírásból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!