Nektek meddig kelt fel hajnalban reggelizni? Meddig aludtatok/aludnatok vele?
8-16 hós kora között. :/ evett az biztos de hogy azért kelt mert éhes vagy azért evett mert felkelt, sose tudtam. :D foga 14 jött ez idő alatt, sok sok új mozgás esett ebbe az időszakba. Utálta a kiságyat is a vége felé, ezt én pontosan tudtam. 16 hónaposan lecseréltük leesésgátlósra, minden hajnalban visszaraktam és vagy visszaaludt vagy megint átjött és mellettem aludt vissza. 1 hét múlva már fel se kelt csak fél 7 fele. Most 2 éves és max fél 8kor már zörgök, hogy ilyenkor aludjon. :D (nagyon mem bírja ki estig alvás nélkül). Ja, egyébként 20-30 percekig is próbáltam hajnal 4kor visszaaltatni a kiságyban de amint kijöttem, felkelt.
3 hós korig volt a kiságy a hálószobában.
Kislányom születése óta 5 és 6 között kel, sose aludt tovább, bármikor fektettük.
Ugyanígy születése óta külön szobája van, külön alszik (hosszabb rövidebb altatás után).
1 évesen egyedül is aludt el.
Erre most 2, és hetek óta nem alszik nélkülünk, valakinek ott kell lennie, mert félóránként megébred és keres. ;)
Ez van. Nem szoktatás kérdése, hanem a gyerek aktuális igényéé.
Külön szobában alszom most vele, ő a kiságyban, én egy heverőn 2-3 méterre.
Úgy tervezem hogy amíg nem alussza át az éjszakát vele alszom én is. reggel van hogy még magam mellé veszem lustizni 1-2 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!