Meddig megy ez így? Amikor már okosodik, vagy fogadjam el, hogy ő egy ilyen típusú baba?
Figyelt kérdés
Lányom 9.hós.Egész napunk abból áll,hogy nem enged semmit csinálnom.Folyton játszani kell/de a játékai sem igazán kötik le/,most állt fel,egyfolytában menne,lépeget,én meg egyfolytában a nyomában,mert elesik.Járókában ordít,kiságyában feláll,és ordít,akkor is ha a látóterében vagyok,és beszélek hozzá.A bébikomp sem érdekli,nyújtja a kezét,hogy vegyem ki.Leülünk a szőnyegre,mondjuk összehajtogatni a beszáradt ruhákat,de nem marad,feláll rajtam,és menne.:(Egész nap egyedül vagyok vele:(Mért nem játszik el egy kicsit magában?Kimegyek a szobából,mászik utánam és nyarvog.Fél kézzel csinálok mindent.Imádom,és nagyon vártuk Őt,de elfáradtam:(Másnak is van ilyen babája?Köszi a válaszokat.Kicsit hosszú lett.2010. máj. 27. 11:41
21/23 A kérdező kommentje:
Azért rakom/raknám járókába,kiságyba,mert ha ül a földön,1-2 percig nézeget valamilyen könyvet,ha ott ülök mellette,aztán meg elmászik,de csak addig amíg fel nem kapaszkodik valamilyen bútorba,vagy ajtófélfába,na akkor meg könnyen elvágódik,és ezt nem akarom.mindenütt járólap van,nagyon beverné a fejét.Ha ellene egy kötött helyen,nem aggódnék,hogy baja esik.
2010. máj. 27. 15:07
22/23 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen volt, tudom milyen fárasztó... aki tanácsokat ad, hogy vidd magaddal, hagyd egyedül... stb. az valószínűleg nem találkozott ilyen mentalitású babával. Én vihettem magam után, ugyanúgy sírt. Egész nap szórakoztatni kellett, egy percig sem volt el magában. Szóval mióta elindult azóta minden rendben van. Nem mondom, hogy egész nap nem is látom, de mostmár mindent meg lehet tőle csinálni, és elvan magában is szépen. Föl a fejjel, az első év húzós csak!
23/23 anonim válasza:
Nem értem miért vannak egyesek felháborodva :S
Senki se bántotta a kérdezőt, senki se ítélkezett.
Úgy érzem mindenki válaszolt a kérdésre a saját tapasztalata szerint vagy aszernit hogy Ő mit próbálna tenni ilyen helyzetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!